Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar ett Performance Chip på en Diesel Pusher

Diesel pusher husbilar är stora, A-fordon som betyder lyx och komfort i en värld av fritidsfordon. Kallad langare på grund av deras bakmonterad motor, dessa arbetshästar producera hästkrafter och vridmoment utöver det av sina gasdrivna motsvarigheter. Men många ägare försöker fortfarande att lägga hästkrafter och bränsleekonomi genom installation av en prestanda chip. När det gäller diesel prestanda, "chip" vanligtvis refererar till en modul som ansluts till bilens elektroniska dator kontroller, medan andra typer av power-adderare, som en "programmerare" installeras direkt till bilens interiör data port. Saker du behöver
Performance chip kit
buntband
40-fots förlängningskabel
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre motorrummet, och lokalisera en plats att montera prestanda modulen. Leta efter en plats som inte är i närheten av komponenter som producerar överdriven värme eller riskerar frisättningen av fukt i händelse av fel. Fixera modulen i den valda platsen med hjälp av buntband.
2

Hitta insidan MAP-sensorn i motorrummet. De flesta användare upptäcker MAP sensorn nära den bakre delen av motorn, som ligger i närheten av motorns ventilkåpa och insugningsröret. Koppla den ursprungliga kablaget från givaren, och ersätta det med ledningsnätet medföljer prestanda chip modulen. Kontrollera att den är ordentligt på plats.
3

Lokalisera komponent kallad ICP-sensorn, som typiskt finns precis framför MAP-sensorn på en mer framåt avsnitt av motorn. Koppla den ursprungliga kabelnätet, vilket borde ha vita, gröna och bruna trådar, och ersätta den med ICP ledningsnätet plug-in med på prestanda chip modulen.
4

Installera 40-fots förlängning kabel, finns att köpa i de flesta diesel chips pusher prestanda, på änden av ledningsnätet ansluten till modulen som tidigare installerats i motorrummet. Dra förlängningskabeln via husbil s ledningar hamnar in i hytten på fordonet, nära förarsätet.
5

Montera den justerbara omkopplaren för chip inne i hytten, där den är lätt åtkomlig för föraren. Anslut förlängningskabeln till det inre justerbar switch, och provköra bilen för att få en känsla för den extra prestanda som tillhandahålls av chipet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117186.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.