Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du gör din egen Pickup Camper

Vad kan vara bättre än att campa på hjul? Bara bifoga en husbil till din pickup och få på vägen för en rolig resa. Du kan förvandla din pick up husbil till ett fritidsfordon och förse den med grundläggande nödvändigheter som en säng och spis för att ge dig komfort på språng. Eftersom det ger dig alla bekvämligheter i ett hem, kan det ens kallas en husbil. Förutom transport och logi, bygga din egen pickup husbil är det bästa utnyttjandet av det tomma utrymmet bakom förarhytten. Saker du behöver
plywoodskivor /Skivor /trä Gångjärn
skruvar och bultar
hängslen Metall
bakrutan och sidorutorna
Måttband
Borrmaskin och bitar
Såg
Clamps
Paint, spruta och borstar
Carpet
Visa fler instruktioner
1

Mät ditt pick up säng och skär plywood ramar därefter. Placera brädan på ett sätt som sidor och sluttvärbalk av basen vila platt på kanterna av pickup sängen. För toppen av pickup husbil, fixa den andra identisk ram med hjälp av eftersläpning bultar och spikar.
2

2 av 2 plywoodskivor för inramning sidoväggarna och skär reglarna därefter. Lämnar bakluckan änden öppen, placera dubbarna 12 inches bort från varandra förbinder toppen och bottenramen. Beskriva några rum eller rektangulärt utrymme på sidorna för att passa in i fönstren.
3

Ta 1/4 inches tjocka plywoodskivor att fixa och passar alla sidorna av ramen. Nail arken på plats och skär ut det inramade området för sidofönstren. Ställ upp fönstren med hjälp av spikar, skruvar och klämmor.
4

Ta en plywoodskiva för öppningen och skär den på ett sådant sätt att den passar in i den öppna sidan av sommarlägret fallet. Förläng den från toppen av bakluckan till toppen av sommarlägret och all sidig av öppningen.
5

Placera utformade fönster i plywood lucköppning och fixa det med skruvar och bultar. På samma sätt, andra tre gate gångjärnen skall anslutas på toppen av husbil. Se till att de har fast ordentligt så att den inte glider av under körning.
6

Anslut bulten till botten av den bakre luckan montering och fäst haken i bakluckan. Dra åt klämmorna med hjälp av ett vridmoment och skiftnyckel. Kontrollera att bakluckan är nära och låst tätt. Placera husbil ovanpå pickup sängen.
7

Efter allt detta, kan du inreda ditt sommarlägret. Du kan dekorera den som du vill. Mattan på golvet och måla väggarna inne och ute.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117184.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.