Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man byter ett däck på en Ultra-Lite Travel Trailer

Processen att byta ett däck på en ultra-lite resor släpvagn liknar däckbyte på en traditionell bil. Så länge du har ett jack som är stor och stark nog att rymma mini trailern, så följer du bara samma steg. Aldrig avskräcks byta en punktering eller ett däck med utslitna gängor. Saker du behöver
Jack
Däck skiftnyckel
ersätter däck
Visa fler instruktioner
1

Skjut domkraften under en punkt på trailern där det kan robust lyftas. Du måste lyfta fordonet på samma sida som däcket du vill arbeta på. För bästa resultat, skjut jack under fordonets sida nära däcket som är plant, så att sidan av fordonet kommer att lyftas från marken.
2

Lossa muttrarna på däcket med däcket skiftnyckel. Lossa dem nog att de rör sig, men inte ta bort dem.
3

Gå domkraften för att lyfta vagnen från marken, lämnar tillräckligt med utrymme för att ta bort däcket. Beroende på vilken typ av anslutning du har köpt, innebär detta antingen veva spaken för att lyfta bilen eller trycka ner lyftanordningen med foten. Detta gör att du kan höja fordonet.
4

bort muttrarna och ställ dem åt sidan på en säker plats. Du måste använda dem för att fästa det nya däcket.
5

Dra däcket från trailern och ställ den åt sidan. Skjut in det nya däcket på plats över bultarna. Skruva varje tappmuttem på plats över däcket med handen, men dra inte åt dem hela vägen.
6

Sänk trailern till marken genom att försiktigt släppa spaken på domkraften. För att göra detta måste du vrida spaken åt vänster, vilket kommer att sänka domkraften, föra din släpvagn tillbaka till marken. Använd däcket skiftnyckel för att säkra varje lug nut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117182.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.