Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar en RV Satellite

Kabel-TV är inte ett alternativ för en RV på språng av uppenbara skäl, så en parabolantenn och mottagare är din enda alternativet förutom en vanlig antenn. Installationen kan variera beroende på vilken typ av parabol du har, och att noga följa tillverkarens anvisningar kommer att vara till stor hjälp. Om du inte använder det med en free-to-air satellitmottagare, behöver du även prenumerera på mottagarens tjänsten. Saker du behöver
Drill och lite
Wrench
Parabol och Mount
satellitföljande
Koaxialkablar
Audio-video-kablar
Visa fler instruktioner

1

Fäst satelliten fästet på taket eller på sidan av RV - vilket som rekommenderas för din mount. Detta kan innebära bultning den på plats med en borr för hålen och en skiftnyckel för bultarna, eller klämma den till en stege på fordonet.
2

Fäst skålen till fästet om det behövs. Om skålen inte är permanent ansluten till fästet, behöver du oftast att skruva skålen själv till fästet mast med dess ingår bultar och din nyckel.
3

Bifoga din kortare kabel RG koaxial till kontakten på skålen låga ljudnivå kvarter, ligger i slutet av skålen arm. Dra ut kabeln ned till sidan av RV och anslut den till koaxial kontakt på bilens sidospår, om det finns någon.
4

Installera en dubbel-hona koaxial-adapter till den andra änden av kabel om din RV utan har inbyggda koaxial port. Detta är en liten enhet som har de gängade koaxiala portarna på båda ändarna.
5

Anslut en andra, längre kabel till den andra änden av adaptern och dra den genom ett fönster in i bilen, eller anslut det till den andra änden av fordonets inbyggda hamn, vilket är i RV interiör.
6

Fäst inuti kabeln till ingången på din satellitmottagare rutan. Du kommer att behöva en säker plats för mottagaren, ett skåp nära TV-apparatens montering kabinett är en av de mer populära platserna
7

Länk mottagaren till TV med bästa tillgängliga audio-video. kablar. Dessa inkluderar, från bäst till minst: HDMI, RCA-komponent, RCA och koaxial RG

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117176.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.