Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Airstream Specifikationer

Camping har blivit mer populärt under det senaste decenniet eller så. Fler familjer satsar på resor släpvagnar och andra typer av fritidsfordon att njuta av allt detta land har att erbjuda. Många olika företag tillverkar resor släpvagnar. Varje företag erbjuder sin egen uppsättning av funktioner och fördelar för campare. Airstream vagnar har funnits sedan 1930-talet. Storlek av släpvagnen
Airstream

resor släpvagnar finns i många olika storlekar för att rymma varje husbil behov. Utsidan längd trailers varierar från 16 meter till knappt 35 meter. Denna längd är viktigt att tänka på för bogsering kapacitet. Alla Airstream resor släpvagnar är 8 fot 5 1/2 inches bred på utsidan och 8 fot 1 tum bred på insidan. Varje enhet är 9 fot 7 1/2 inches hög på utsidan och sträcker sig från 6 fot 4 1/2 inches till 6 fot 7 inches hög på insidan.
Vikt Kapacitet

Vikten av varje Airstream trailer kommer också att variera beroende på storleken på trailern, liksom de funktioner som ingår. Den minsta släpvagn väger 2,897 pounds lossats med ytterligare 603 £ bärförmåga. Detta gör den potentiella släpvagnsvikt totalt på 3500 pounds. Den största släpvagn med en total potential släpvagnsvikt på 11,500 pounds. Detta är den viktigaste numret att uppmärksamma när man väljer både släpvagnen och dragfordonet. Alla fordon är klassade för att dra en viss mängd vikt. Överstiger denna vikt är mycket farligt.
Tankkapaciteter

tankkapaciteter av luftströmmen resor släpvagnar variera beroende på storleken på släpvagnen. De sötvatten tankar kan lagra så lite som 20 liter vatten för mindre släp på upp till 54 liter vatten för de största släpvagnar. Den svarta vattentanken håller mellan 18 och 39 liter. Detta Tanken rymmer avloppsvattnet från toaletten. Den grå-vattentanken håller mellan 21 och 38 liter. Den grå-Vattentanken rymmer avloppsvattnet från alla andra avlopp. I några av de minsta trailers, det är en kombinerad avloppsvatten tank som rymmer 21 liter avloppsvatten från alla källor. Den varmvattentanken belägen på släpfordon kan hålla 6 gallon av uppvärmt vatten. Varje Airstream resor släpvagn är utrustad med antingen två 20-kilos propan tankar eller två 30-kilos tankar beroende på släpet storlek. Addera säkerhetsfunktioner

Säkerhet är en av Airstream största bekymmer. Varje Airstream resa trailer kommer med en rökdetektor och en kolmonoxid detektor. Dessutom är en propan larm också installeras för att upptäcka eventuella läckor i propan-systemet. Nödutgångar finns också i varje resa trailer ifall dörrarna är blockerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117175.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.