Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur polska en aluminium RV

En aluminium RV kräver samma mängd rengöring och underhåll som någon annan typ av fordon. För att se till att det stannar pipig ren, polera RV korrekt. Om du inte har polerat din aluminium RV för en lång tid, kan dess yta har blivit utslitna på grund av väder och oxidation. Du kan fortfarande förändra sin grå och tråkig konsistens och färg genom rengöring och polering av RV. Saker du behöver
Soap
Vatten
tidning /plastskivor
Maskeringstejp
Färgborttagningsmedel
600-grit sandpapper
7-tums vinkelslip
Rolite polish
Dual-head polermaskin
Sweatshirt tyg
Visa fler instruktioner
1

skölja och rengöra hela aluminium ytan på din RV med tvål och vatten. Ta bort eventuella föremål av plast eller bitar, lampor och andra målade objekt och ytor från vagnens utsida för att undvika att skada dem medan polering RV. Alternativt, kan du dölja dessa delar med tidningen eller plast och maskeringstejp.
2

Skala RV utanför sitt gamla klarlack avsluta med färgborttagningsmedel. Färgborttagningsmedel burkar brukar ha instruktioner tryckta på baksidan. Använd dessa för att avgöra hur korrekt att ta bort klarlack avsluta med din strippa.
3

Rengör aluminiumytorna igen med vatten och tvål. Sand ytorna med 600-grit sandpapper och slipa grova ytor noggrant medan du skölja den med tvålvatten tills du är klar slipa hela ytan.
4

Putsa vagnen med en 7-tums vinkel slipmaskin med en ull motorhuv till förening dess yta. Börja polera uppifrån och arbeta dig nedåt.
5

Fortsätt polering med hjälp av en Rolite polish med en mindre grov kvalitet. Använd en dual-head polermaskin till fina polska aluminium RV och linda runt enheten med en bit sweatshirt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117174.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.