Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Vändskiva RV Specifikationer

vändskiva husvagnar är ett populärt alternativ för camping utan avkall alla bekvämligheter i ett hem eller investera tungt i en full husbil. Vändskivor Vik inte ner som pop-up campare, men du kan dra dem med din pickup eller SUV. Den femte hjulet marknaden omfattar ett brett spektrum av pris punkter, jämföra specifikationer innan beslut fattas om vilken modell att köpa. Längd

vändskiva RV tillverkare och återförsäljare att identifiera olika modeller genom att hänvisa till sin längd i fot. Längden på en vändskiva indikerar hur stort dess inre rymden är, med längre husvagnar erbjuder extra utrymme och sovutrymme inuti. Längre vändskivor är också svårare att bogsera och manövrera, välj en längd som din bil bogsera kan och du känner dig bekväm hantering
Vikt

Vändskiva husvagnar eller hur. t så tung som jämförbara husbilar, men de utelämnar också en motor och drivlina. Detta innebär att istället för att dra sin egen vikt, vändskivor blir en extra vikt för din lastbil eller SUV. Kontrollera ditt fordon instruktionsboken för att avgöra hur mycket vikt du kan säkert dra. Om du har haft en eftermarknad dragkrok installerad, se till att det även är klassad för vikten av ett femte hjul innan du köper.
Hook-Ups

En vändskiva krok-ups bestämma vilka typer av tillbehör och utrustning du kan installera inuti. De flesta har elektriska hook-ups för el och vatten hook-ups för ett handfat eller dusch. Några större vändskiva RV inkluderar en avloppsledning för att fästa till en campingplats dumpa station eller en satellit hook-up för att ta emot kommunikation och underhållning genom en parabolantenn.
Sovställning

En vändskiva s sova kapacitet kommer att begränsa hur många familjemedlemmar eller vänner du kan ta på en semester. Olika RV layouter har enkel-och /eller dubbel storlek sängar hela inredningen, inklusive hopfällbara sängar som fungerar som sittplatser eller stuva undan under dagen. Välj en modell med plats för din familj att sova bekvämt.
Material

Varje vändskiva RV tillverkare använder olika material och processer. Dessa material kan innefatta billiga och lätta material som plywood, plast och glasfiber för vändskivan väggar och golv, och plast fixturer med vinyl klädsel inuti. Andra modeller använder hårt trä för inredning, tillsammans med mattor, metallytor och accenter och fönster glas i stället för billigare plast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117167.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.