Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man sätter Tvätta en RV

Ägare av husvagnar vet att långa timmar på vägen kan resultera i smutsiga fordon. Hålla husvagnar rena och väl underhållen hjälper dem att hålla sig i toppskick. Högtryckstvätt är en stor tidsbesparing, men ägare bör veta hur man makten tvätta en RV ordentligt innan du försöker denna typ av rengöring, i syfte att minimera risken för oavsiktliga skador på fordonet. Saker du behöver
Bil-fälg rengöringsspray
Silikonbaserat Cleaner Review Bucket
makt bricka
Vehicle rengöringsmedel
natursvampen /fårskinn mitt
Glas-rengöringsmedel
Sämskskinn
Polska /efterbehandling produkter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

parkera RV på en lämplig plats för tvätt. Välja en plats där ytan lutar kan hjälpa vattnet att rinna av från områden där det annars samlas. Fundera över var avloppsvatten kommer att gå, om möjligt, försöka kanalisera avrinning till ett avloppssystem. Parkering på smuts eller gräs yta kommer att hålla vatten och rengöringsmedel ur stormen avlopp, där de kan orsaka problem.
2

Avlägsna eventuella hopklumpad smuts på fälgarna av RV för hand och spraya fälgar med en finish-specifik, fälg-rengöring beredning. Behandla gummerade fönster tätningar med en spray av silikon-baserade rengöringsmedel, eftersom detta kommer att bidra till att förhindra dem från att bli spröda när de torkar.
3

Skölj smuts från RV ytan med hjälp av kraften bricka, som arbetar från fordonets tak ner till hjulen. Rikta inte strålen makt bricka vid kanterna av stick-on dekaler, eftersom de kan lyfta och bryta med vattentrycket. När den första sköljningen är slutförd, kan kroppen av RV rengöras för hand, med hjälp av en svamp eller fårskinn kardan, och en lösning av vatten och fordonets tvättmedel. Använd högtryckstvätt att spola igen, arbetar från tak till hjulen.
4

Inspektera undersidan av RV för någon clumped eller samlats smuts. Det måste rensas med makt bricka. Spraya makt bricka på undersidan av RV i korta stötar, och inte hålla sprayen utbildas på ett ställe under en längre tid. Rengör vindrutan med ett glas-rengöringsmedel och passa på att inspektera torkarblad för skador.
5

Växla makt bricka till en låg inställning för en sista sköljningen, så att vatten kaskad från RV taket ner sidopanelerna, och över hjulen. Torka RV med ett sämskskinn eller ett sämskskinn substitut. Applicera nagellack eller annat avslutande produkter och returresa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117164.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.