Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Coleman Mach 15 Air Conditioner Specifikationer

The Coleman Mach 15 är en kraftfull fritidsfordon (RV) luftkonditioneringen. Avsedd att monteras på en RV: s tak, kan det Mach 15 generera betydande luftflöde för användning med kanalanslutna system, skapar en behaglig inomhusmiljö samtidigt skydda den yttre miljön med dess användning av miljövänliga R-410A. Kylning

tillverkarens priser på Mach 15 rooftop luftkonditionering enhet att ha en kyleffekt på upp till 15.000 British Thermal Units (BTU). Dess fläkt, som drivs av en en tredjedel hästkrafter motor, kan flytta upp till 320 kubikfot luft per minut när den körs i hög hastighet.
Uppvärmning

När tillvalet uppvärmningsenheten är installerad, kan det Mach 15 genererar även 5600 BTU värde av värme för att hålla RV varm.
Strömförbrukning

Mach 15 strömförbrukning varierar beroende på hur den används. Uppvärmning en RV på en 47 grader Fahrenheit dag kräver 1.800 watt. Kylning kräver 1.650 till 1.900 watt, beroende på både yttertemperatur samt önskad innetemperatur.
Specifikationer Installation

A 115-volts, 60-hertz och enfas ström anslutning, som kan leverera tillräckligt med strömstyrka för att möta Mach 15: s operativa behov upp till 1.900 watt, måste vara närvarande för att det ska fungera. Dessutom, eftersom den är avsedd att monteras på en RV på taket, måste det taket kunna stödja sin 79,5-lb. tyngd. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117161.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.