Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder en marintoalett

Marina toaletter används på platser där en konventionell toalett inte kan placeras såsom en RV (fritidsfordon) eller på en båt. Rätt använt marina toaletter är sanitära, säkert och bekvämt. Att lära sig att manövrera marintoalett är det första steget till att ha ditt hem hemifrån känns precis som ditt permanenta hem. Instruktioner
1

Vrid utloppet och inloppet ventiler i öppet läge. Häll varmt vatten i skålen till halvvägs.
2

Placera spolningskontrollspaken i stängt läge och pumpa ut vattnet. Du behöver bara göra dessa två steg innan du använder den första gången och om den marina toaletten inte används under en längre tid.
3

Open inlopp och ventiler utgång. Om det finns inbyggda sekundärventiler, öppna dem också.
4

Kontrollera mängden vatten i skålen. Om det är otillräckligt, vrid spolningskontrollspaken att öppna. Tryck handtaget uppåt och nedåt tills du ser vatten som rinner in i skålen. När skålen är inlämnad till rätt linje, vrid spolningskontrollen off.
5

Vrid flush kontroll på när du är redo att använda toaletten. Använd bara tillräckligt toalettpapper som behövs och använda en god kvalitet som kommer att upplösas snabbt.
6

Vrid flush kontrollen på "Off" när du är klar med toaletten och spolas. Vänd intaget och ventiler utgången av och hålla skålen tom mellan användningsområden för bättre lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117160.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.