Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man beräknar strömförbrukningen i en RV Kylskåp

Förutom gasdrift, de flesta husvagnskylskåp kan arbeta på 12 volt DC (likström) batteri och 110 volt hushåll AC (växelström). Beräkning av strömförbrukningen i en RV kylskåpet är viktigt vid fastställandet krav kraftsystem, och det är mest nödvändigt vid körning i DC-läge så att du inte omedvetet tömma batterierna. Veta strömförbrukningen är också viktigt för AC drift för att inte överbelasta systemet. Saker du behöver
Strömstyrka meter
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den elektriska specifikationen etiketten på kylskåpet och titta efter hur många ampere kylskåpet drar. Om etiketten saknas måste du använda mätaren.
2

slå på mätaren och ställ in den att läsa för ampere och för typ och mängd ström kylskåpet kommer att driva på under testet : antingen 120 volt AC eller 12 volt DC
3

Fäst mätaren leder till ledningarna på kylskåpets värmeelement; detta generellt ser ut som ett metallrör, som ligger på baksidan av den. kylskåp, med ledningar anslutna till en ände. Avläsningen kommer att visa hur många ampere enheten drar.
4

Fördela ampere dras in strömstyrkan kapacitet ditt batteri bank för att avgöra hur länge kylskåpet ska fungera. Till exempel, om enheten drar 4 ampere och ditt batteri bank har en kapacitet på 100 ampere kylskåpet kommer att pågå under cirka 25 timmar (om inget annat är igång). Om du beräknar för AC, subtrahera antalet ampere kylskåpet drar från RV: s totala strömstyrka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117150.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.