Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder din RV VVS

Om du håller en husbil där temperaturen sjunka under fryspunkten är det nödvändigt att vinterförbereder ditt VVS-system för att förhindra att vattenledningar från att bryta på grund av kylan. Det bästa sättet att vinterförbereder ditt system RV VVS är med specialiserad giftfri RV frostskyddsmedel. Även om det är sant att vissa RVers endast använda tryckluft för att blåsa ut linjerna, kommer detta faktiskt inte tar bort allt vatten från systemet. Observera att även om du använder din RV under vintern, VVS fortfarande behöver vinterbonade närhelst RV inte används. Saker du behöver
Giftfri RV frostskyddsmedel (4 till 12 gallon) katalog Funnel
Visa fler instruktioner
1

tömma tanken färskvattenledning. Helt spola och dränera septisk systemet. Vara noga med att stänga ventilerna när du är klar så att RV frostskyddsmedel kommer inte att ta slut.
2

Töm varmvattenberedare. Om din RV har en vatten-värmare bypass kit installerat, stäng både intag och värderingar utflöde och öppna avlopp värdet på värmaren. Om det inte har en bypass kit dränera värmaren och stänga ventilen.
3

Placera tratten i sötvatten inlopp och tillsätt fyra liter frostskyddsmedel till att börja med. Slå på vattenpumpen och öppna alla vattenkranar tills den rosa frostskyddsmedel löper fritt, sedan stänga kranar. Spola toaletten tills den rosa vätskan kommer in i tarmen. Lägg mer frostskyddsmedel om raderna köras torr.
4

Stäng av vattenpumpen och häll ca en halvliter RV frostskyddsmedel ner varje fälla, inklusive badkar /dusch.
5 < p> Häll en till två liter, beroende på storleken på den tank, av RV frostskyddsmedel i toaletten för att vinterförbereder tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117148.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.