Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

RV Generator Test

En RV eller fritidsfordon, är bokstavligen en home away from home. Moderna husvagnar har nästan allt som du skulle hitta i ditt hus - från välkända apportioned badrum till centralt run luftkonditionering, så att du kan åka till familjesammankomster eller ta det länge planerade resa över hela landet. Det första du måste göra innan du ger dig iväg är att kontrollera hjärtat i din RV: generatorn. Testa din generator ofta hjälper du vet att din RV kommer att köra precis som du förväntar dig det. Instruktioner
1

Kontrollera att det finns olja och bränsle till motorn och att batteriet väl är laddat.
2

Titta på ledningarna minst fyra gånger per året och se till att alla kablar är fräschare och un-sliten. Kontrollera även anslutningarna från kablarna till motorn toi se att de är täta och visar inga tecken på korrosion.
3

Hook den negativa voltmeter till jord och den positiva ledningen till den positiva änden av batterikabeln. Bekräfta att avläsningen är mellan 12,6 och 12,8. Om den är lägre, ladda batteriet eller, om batteriet är gammalt, kanske du behöver en ny.
4

Slå på motorn och se om det startar snabbt. Om inte, kolla tändstift. De kanske behöver bytas.
5

Titta på alla mätare och se till att de registrerar sig i det normala intervallet. Generatorn behöver bränsle, växelström och olja för att kunna fungera fullständigt. Dina mätare kommer att ange om du behöver byta eller fylla på någon av dessa väsentligheter att hålla generatorn går.
6

Bekanta dig med alla delar av din RV som måste rengöras eller ibland bytas ut och behålla ett underhåll log. När alla dina delar fungerar tillsammans korrekt generatorn inte behöver någon särskild omsorg.
7

Fyll RV med rätt bränsle för generatorn att köra på dess prestanda nivå och använda anti-freeze eller kylvätska i rätt säsong. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117147.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.