Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

2006 Forest River Wildwood Specifikationer

Fritids fordonstillverkaren Forest River grundades av Peter Liegl 1996. Under 2005 förvärvades bolaget av Berkshire Hathaway, ett holdingbolag som leds av Warren Buffett. Företaget har idag ett brett sortiment av produkter, inklusive resor släpvagnar, bussar, båtar ponton och modulära hem. Den Wildwood är ett av Forest River produkter resor trailer. Modell Line-up och prissättning

2006 Wildwood finns i 12 modeller som sträcker sig från den 18-fots basmodellen, T19FDL, upp till 34 fot, top-of-the-line T37BHSS modell. Sova kapacitet varierar fyra till åtta personer och alla modeller levereras som standard med sovande bunkrar, en matsal, ett badrum och ett kök. A används, 2006 Wildwood kostar ca $ 22000 till $ 38.000 med 2010.
Wildwood lätt modell funktioner och alternativ

lätta modeller erbjuder grundläggande apparater för att säkerställa komfort medan camping. Standard funktioner inkluderar luftkonditionering, en två-dörrars kylskåp, en tre-brännare gasspis med en 16-tums ugn, och tankar propan med covers. Interiören finishen funktioner linoleumgolv och tonade fönster glas. Interiören i trailern är också helt isolerad och ett reservdäck och bärare ingår. Valfria apparaten uppgraderingar har ett ljudsystem med CD-kapacitet, en mikrovågsugn, en varmvattenberedare och en elektrisk fläkt. Interiör uppgraderingar inkluderar en våningssäng över sängen, en bänkskiva förlängning, täcker diskbänk, täcker spis, och ett vattenfilter. Ytterligare uppgraderingar inkluderar en utanför grill, aluminiumhjul och stabilisator uttag.
Konventionella Wildwood Model Funktioner och tillval

Konventionell Wildwood trailer innehåller en luftkonditionering, en ljudsystem med CD-kapacitet, en tre-brännare gasspis med en 22-tums ugn, en elektrisk fläkt, en två-dörrars kylskåp, en mikrovågsugn, dubbla LPG tankar med regulatorer, och ett vattenfilter. Den Inredningen inkluderar en lyxig matta, deluxe skärmkanter och tonade fönster glas. Ramen kommer med en hydraulisk slide chassi, en säkerhet bryta sig loss switch, och kedjorna säkerhet. Konventionella modeller är också helt isolerad med R7 glasfiber. Valfria apparater inkluderar premium luftkonditionering, ett underhållningssystem med DVD-kapacitet och en takfläkt. Interiör uppgraderingar inkluderar barstolar, skåp i bilden rummet, en bänkskiva förlängningssladdar och en deluxe vridbar stol och fåtölj.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117146.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.