Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder Ice Makers i husvagnar

Fritids fordon utrustade med is beslutsfattare har ett extra steg i vinterförvaring processen för deras sötvatten systemet. Anti-freeze kan inte användas i is beslutsfattare, men slangarna måste tömmas och vattenrör säkras för att undvika trasiga slangar under en vinter frysa. Grunderna i vinterförvaring is beslutsfattare i en RV är enkla och gälla alla is beslutsfattare, men det är alltid bäst att konsultera handboken för din specifika märke av apparaten för att hjälpa dig att hitta alla de rätta slangar på ditt system. Saker du behöver
Air trycktank
Plastpåsar
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Stäng av vattnet till ismaskinen från RV: s vatten källa. Dränera spillvattentank och ta bort eventuella stadens vatten hook-up slangar. Staden vatteninloppsanslutning är där trädgårdsslangen ansluter till magnetventilen.
2

Lyft avstängning arm på ismaskinen tills den låses på plats i avstängt läge.

Billiga 3

Koppla vattentillförseln till ismaskinen från vattnet solenoiden. Låt värmaren tråd lindad och ansluten till magnetventilen anslutningen.
4

Låt vattnet rinna ur slangarna från vattenförsörjning och ismaskin. Blås tryckluft från en kompressor genom slangarna för att befria de linjer i alla kvarvarande vattendroppar.
5

lös alla slangar och anslutningar med plastpåsar lindade med tejp för att fästa dem och göra dem lufttäta . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117144.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.