Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

1999 Winnebago Brave Specifikationer

Winnebago är ett företag med en historia av att göra husbilar som sträcker sig tillbaka till 1958. När det släppte Winnebago Brave år 1999, hade det årtionden av erfarenhet att bygga på. Denna klass A RV var cirka 35 meter i längd och var inte längre tillverkas i 2010, även om modellerna kan fortfarande hittas på begagnade RV återförsäljare. Allmän specifikation

Winnebago Brave från '99 byggdes på en Ford V-10 chassi och kom utrustade med en Ford-tillverkad motor. Det tog gasen för en energikälla, kunde sova ungefär sex personer (även om detta kan ändras beroende på planlösning), och kom utrustade med luftkonditionering, extra batteri och generator standard. Addera Exterior

Valfria exteriöra egenskaper '99 Winnebago Braves inkluderar en markis, en utedusch, och en hake för att bogsera andra fordon eller släpvagnar. Detta märke kan också komma med takfönster, aluminiumfälgar och en pakethållare till extra utrymme.
Interiör

Winnebago Brave från '99 kom också med en antal frivilliga och standard inredning specifikationer. Detta inkluderade ett komplett kök med mikrovågsugn, kylskåp, spis och skåp, och ett komplett badrum med inomhus dusch och badkar. En varmvattenberedare och stadens vatten uppkopplingen var förinstallerat på alla modeller för att möjliggöra både varmt och kallt vatten. Interiör säkerhetsfunktioner ingår en LP och brandvarnare i vardagsrummet.
Entertainment

flesta underhållning funktioner var frivillig, inklusive en stereo med CD-spelare och surroundljud. En inbyggd tv också skulle kunna ingå, med en TV-antenn och parabol, DVD-spelare och en videobandspelare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117142.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.