Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Airstream specifikation

Det som började på en bakgård i 1929 har blivit ett igenkännligt inslag av campingplatser runt om i världen, med mer än 100.000 Airstream camparen släp som säljs från och med oktober 2010. Airstream flotta av camparesläp --- oavsett de unika specifikationerna för den specifika modellen --- har en rundad, lätt aluminium exteriör. Alla Airstream camparen släp är utrustade med belysning, vatten, dusch och bränsle för matlagning, samt luftkonditionering och värme, vilket möjliggör användning året runt. Airstream Sport

kompakta Airstream Sport finns i två storlekar: 16 och 21,8 meter. Den mindre 16-fots Sport sover två till tre personer, medan den större 21-fots modell kan sova två till fyra personer. Trots den längre längden på 21,8-fot modell --- dubbat "22FB" --- dess inre höjd är 6 meter, 11,75 inches, lägre än den 16-fots modell på 7 fot, 7 tum.


Airstream Flying Cloud

Airstream Flying Cloud finns i 11 olika planlösningar, alla med anpassade skåp, tyger och inventarier. Flying Cloud trailers varierar i storlek från 19 fot till 30 fot. De mindre storlekarna kan sova upp till fyra personer, och de större storlekarna kan rymma upp till sex.
Airstream Classic

Airstream flaggskepp trailer, Classic Limited , erbjuder anpassningsbara planritningar med ett val mellan två sängar eller en queen size-säng, samt en fristående dinette alternativ. Varje släpvagn har generösa förvaringsutrymmen, stora områden matlagning, rymligt vardagsrum och separerade bankar sova. Classic finns i tre storlekar: Den 27 modellen mäter 27 fot, 9 1/2 tum och kan sova upp till fem personer, medan 30 och 31 både mäta 31 fot och kan sova upp till sex personer. . De 31 ger större lagringskapacitet än den klassiska 30
Airstream International

Airstreams International har två serier: Underskrift och Serenity. Båda modellerna har sex planlösningar och en mängd storlekar från 16 fot till 28 fot. De mindre storlekarna kan sova upp till tre eller fyra personer, och de större storlekarna kan sova upp till fem personer. Den Serenity har en asiatisk estetik med bambu-inspirerad golv och accenter som innehåller citrongräs och rispapper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117135.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.