Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Lägga till en TV-antenn som Pop-up Campers

Pop-up campare ger en lugn tillflyktsort från vardagen. Dock är ogiltiga dessa campare ofta av underhållning. Även extramaterial och bekvämligheter varierar kraftigt med husbil, många campare har en TV. Om du vill titta på TV, i stället för att använda en DVD-spelare för att titta på DVD-skivor, kan du installera en antenn till din husbil. Instruktionerna varierar något efter märke, så kolla manualen före installation. Saker du behöver
Koaxialkabel
antennsats
Visa fler instruktioner
1

Montera den medföljande fästet 2 till 3 inches under taket på sommarlägret. Fäst konsolen med de medföljande skruvarna.
2

Stäng plastlocket på spännbandet. Snäpp liten bit i slutet av bandet i plastlocket. Denna rem är fäst till antennen röret.
3

Skjut antennröret i hållaren på taket. Skjut en bult genom konsolen och i slutet av spännbandet. Dra åt bulten med den medföljande vingmuttern.
4

Installera den medföljande nedre fästet. Detta fäste bör gå direkt under det övre fästet, ca 30 inches under det. Använd de medföljande skruvarna.
5

Installera koaxialanslutaren enligt instruktionerna med kontakten. Kör denna kabel till TV: n och installerar den i kabelbox.
6

Höj antennen så att den kan ta emot kabel. Ta bort plasten hytten och stiftet från den nedre konsolen och skjut den stora gnugga av antennen upp till det övre fästet. Skjut antennen som sticker ut från det stora röret upp. Fäst röret med den lilla tappen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117131.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.