Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Vad skulle orsaka tänder inuti min RV to Go Dim ?

Elsystemet i en RV är komplex , med förmåga att arbeta med antingen 12 - volts eller 100 - amp tjänsten . Inspektion av batterier och omvandlare kan hjälpa till att lösa svaret för ljusreglering ljus . Batteriet
p Om du driver bort batterierna när ljuset går dunkla , börja med ditt batteri . Det är möjligt att ditt batteri börjar ta slut och behöver laddas . Ett dåligt batteri kommer inte längre att hålla en avgift , och ett batteri med smutsiga eller korroderade anslutningar kommer inte att fungera korrekt .
Converter

Koppla bort batteriet med din RV inkopplad till en strömkälla . Om ljuset går dunkla , då finns det ett problem med omvandlaren . Enligt RVers Onlines webbplats , kan problemet ligga i omvandlarens dioder , transformator eller reläkontakter .
Slutlig diagnos och reparation

grund av den komplexa natur omvandlaren och RV ledningar , om problemet ligger inom dessa två system , är det bäst att ta din RV till en kvalificerad tekniker för diagnos och reparation . Försök att åtgärda dessa problem utan tillräcklig elektrisk kunskap kan skada din RV elsystem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117129.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.