Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar en lastbil Camper

Installera en lastbil husbil kan vara farligt, eftersom du arbetar mycket tung utrustning. Denna process tar ett team på fem personer åtminstone som kan samordna lyfta och sänka varje sida av husbil som det fungerade på flaket. En tie-down och turnbuckle systemet kommer med all hårdvara som behövs för att säkra husbil till lastbilen. Efter installationen, ta din husbil för en långsam, kort bilresa att testa installationen. Saker du behöver
fyra höga Lastbilsdomkraft
Fyra assistenter
Tie-downs
Turnbuckles
Visa fler instruktioner
1

Jack upp din husbil så att sängen av din lastbil kommer att glida direkt under sommarlägret, med båda sidor jämnt balanserade. Sätt i fyra individuella uttag på varje hörn av sommarlägret. Har fyra personer jack husbilen upp i samma takt samtidigt vid alla fyra hörnen. Räkna varje uttag högt kan bidra till denna process.
2

Tillbaka lastbilen upp långsamt, tum-för-tums, tills sängen är uppradade jämnt på båda sidor med husbil. Har fyra assistenter stå runt lastbilen som du backa upp det, två på varje sida efter lastbilen och två på vardera sida om sommarlägret. Låt dem leda dig. Detta kan ta flera försök.
3

Ta husbil bort av jacken när husbilen och sängen är uppradade perfekt. Lossa de två uttagen i ryggen först och samtidigt förhindra obalans, men släpp inte dem hela vägen. Släpp båda främre uttag på samma sätt, foder upp dem med baksidan uttag. Gå fram och tillbaka sakta tills du kan lindra alla fyra uttag ur under sommarlägret.
4

Fäst spännband och vantskruvar. Din bil kommer att kräva ett specifikt system beroende på märke och modell. Montera konsolerna under din bil precis bakom föraren och dörrar passagerare. Installera ribban under ramen av din lastbil med hårdvara som följer med systemet. Skjut fästet och fäst den med ett stift på varje sida.
5

Fäst de mindre fästena till endera sidan av ryggen stötfångaren. Fäst vantskruven på varje sida och se till att de är säkra.
6

Anslut vantskruvarna från varje krok på sommarlägret till varje konsol på lastbilen. Det bör finnas en på varje sida precis bakom dörrarna, och en på vardera sidan av stötfångaren. Fjädrarna i din vantskruv systemet håller sommarlägret tätt till din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117128.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.