Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Winnebago Brave Specifikationer

Fritidsbåtar är ett bekvämt sätt för alla som vill resa på vägen under långa tidsperioder. Vid sekelskiftet 21-talet, är husvagnar tilltalande fortfarande, särskilt för pensionärer som vill korsa och se landet genom att köra, nyligen befriad från sitt åtagande att år av hårt arbete. Om du letar till att köpa en RV, kan du granska Winnebago Brave, som tillverkades 2003. Motor

Winnebago Brave levereras som standard med en 310 hästkrafter 6,8 liters Ford SOHC Triton motor. Motorn har en fyrväxlad överväxel växellåda, med en fyrhjulig låsningsfria bromssystem och en 130-amp generator.
Dimensioner

Winnebago Brave är 30 fot 10.9 inches i längd, har en yttre höjd av 11 fot 10 inches och en yttre bredd 8 fot 5,5 inches. Interiören höjd är 6 fot 8 inches, och det inre bredden är 8 fot 0,5 inches.
Cab området finns

förarhytten i Winnebago Brave erbjuder förare och passagerare säten med trepunkts justerbara säkerhetsbälten, armstöd och fällbara alternativ. Hytten har en cigarett lighter/12-volt powerpoint, en bekvämlighet bricka, farthållare justerare, dörr inträde bistånd, en artighet ljus, en karta ljus, solskydd, och golvmattor. Hytten har också två defroster fläktar, en in-dash arbetsstation och en monitor system som matar video från en översyn kamera som inkluderar ljud. Addera Underhållning

Winnebago Brave levereras som standard med en AM /FM-stereo med kassett /CD-spelare. Den stereon är även satellit redo och de modiga funktioner en telefon ingång och interiör jack och en 25-tums färg-TV.
Möbler

Winnebago Brave s vardagsrum och sovrum Området kommer också med massor av möbler för att göra långa resor bekvämare. The Brave har två solstolar, ett matbord, en soffa, en queen-size säng och en dinette.
Kitchen

Köket har i Winnebago Brave inkluderar en kran, en mikrovågsugn, en tre-brännare sortiment och ugn, kylskåp och frys, ett handfat och ett vattenreningssystem. En kaffebryggare, bänkskivor, och två pentryn finns också ombord.
Övriga funktioner

Winnebago Brave har ett badkar med dusch, värme och luftkonditionering, värmepump, en generator, en ugn och en tvättmaskin /torktumlare kombination.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117126.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.