Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att bogsera en Airstream

Det är viktigt att använda rätt när man utarbetar ett fordon för att bogsera en Airstream trailer. Detta garanterar din säkerhet när du kör, samt skydd och säkerhet för andra på vägbanan. All utrustning bör kontrolleras för skador innan att installera och använda, och tillverkarens rekommendationer bör konsulteras och följas för all utrustning på Airstream samt dragfordonet. Saker du behöver
Airstream bruksanvisning
Bruksanvisning för bogsera fordon
Bogseringspaket för dragfordonet
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vikten av båda fordonen genom att konsultera respektive bruksanvisningar. Välj ett fordon för bogsering som uppväger Airstream med mer än 40 procent.
2

Ställ fordonet så att kulan ställer upp med skumt. Center bollen direkt under skumt.
3

Säkra slingan som utbrytningen switch kabeln över dragkula på dragfordonet.
4

Sänk vev på Airstream tills bollen och skumt möts. Leta reda på uttaget för den elektriska ingången på baksidan av dragfordonet runt närheten av dragkulan.
5

Anslut kabelhärvan så att den sträcker sig från Airstream till baksidan av dragfordonet . Anslut den till den elektriska ingången.
6

Fäst alla lösa muttrar eller bultar du hittar på dragstången, tillsammans med hängande clips och herrelösa stift som skulle kunna falla ut medan bogsering.

7

Anslut säkerhet kedjorna ram till ram på båda fordonen. Twist kedjorna så att de inte släpar i marken. Kedjorna bör passera nedanför dragkroken på Airstream.
8

Test bromsljusen, de varselljus och blinkers.
9

Stäng av överväxeln om tillämpligt i dragfordonet och satte dragfordonet i låg växel att starta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117125.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.