Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Installation av en RV Toalett Svart-Vattentank

En RV är svart-Vattentanken rymmer avloppsvattnet spolas från toaletten. När den är full, måste den svarta vattentanken ska tömmas in i en riktig dumpning station. Installera eller byta, är en svart-vattentank på en RV en enkel process, men en som kräver skyddsutrustning. Installationen kan göras i ditt eget garage eller parkeringsplats och bör ta en timme eller två av tid. Saker du behöver
Gummihandskar
Skyddsglasögon
Säkerhet mask
2 skiftnycklar Sida 2 slangklämmor
Flathead skruvmejsel
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Ta RV till en dumpning station och dränera den befintliga svarta-vattensystem. Köra hem och parkera RV där du kan göra installationen bekvämt.
2

Koppla eventuellt vatten eller VVS uppkopplingar från RV. Gå in i badrummet och ser bakom RV toaletten. Hitta den svarta vattentanken slangen och ta bort slangen från munstycket med hjälp av nycklar. För att förhindra oönskad förorening från avloppsvatten, gummihandskar, skyddsglasögon och en mask när du arbetar med den svarta-vattensystemet.
3

Gå till utsidan av RV. På baksidan höger, leta efter tank dörr och panel. Prop öppna dörren. Om du ersätter den med svart vattentank, använd skiftnycklar med motkraft för att skruva loss slangklämman på tankmunstycket. Ta tag i slangen när klämman lossas och ta bort den från tanken. Ta tanken från RV.
4

Skjut den nya svarta vattentanken i huset där den gamla var, eller, om du installerar en för första gången, skjuter tanken i tanken bostäder området. Sätt på en ny slangklämma och skjut slangen på tanken munstycket. Skär av spetsen på tankmunstycket med brukskniv skapa en en-tums hål över munstycket. Skjut på slangen på munstycket. Skjut klämman på munstycket och dra åt skruvarna på klämman genom att vrida dem till höger med skruvmejseln tills företaget.
5

Gå in på RV badrummet. Skjut en ny slangklämma över toaletten änden av den svarta vattentanken slang. Skjut på slangen på toaletten munstycket och skjut klämman över munstycket. Dra åt skruvarna på slangen ordentligt med skruvmejseln, vrida dem åt höger tills företaget.
6

tillbaka vattnet hookup till RV. Låt toaletten fylla och göra 01:59 praxis spolningar. Gå ut och skjut den svarta vattentanken för att kontrollera att det finns vatten i tanken från flush. Stäng panelen tanken dörren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117109.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.