Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Jämföra RV utökad garanti Program

När du är i marknaden för en RV förlängd garanti, kan du hitta många företag som erbjuder olika alternativ, flera prisklasser och några sätt att väga värdet av täckningen mot kostnaden. Lyckligtvis för RVers, genom att göra lite fotarbete, kan rimliga jämförelser göras. Vet vad som omfattas

Få definitioner. Vissa företag hänvisar till "täckta sammansättningar" medan andra hänvisar till "delsystem" eller annan beskrivning. För att effektivt jämföra en politik till en annan, upptäcka vad fraserna betyder. Leta efter luckor mellan vad RV är gjord av och vad garantin täcker. Studera de listade undantagen. Granska körsträcka och tidsfrister. Genom att veta vad garantin täcker inte, kommer du att få en bättre uppfattning om vilka frågor att ställa om vad som omfattas.
Reda på hur påståenden är Godkänt eller förnekas

En förlängd garanti är ett avtal mellan den utfärdande företaget och köparen. Bolaget kommer att hålla dig till skyldigheter så vet vad de är. Du får i uppdrag att utföra vissa underhållsåtgärder och att tillhandahålla dokumentation som du har följt skrivelsen av kontraktet. Ta reda på när och var du ska ha regelbundna oljebyten, däck roteras eller ersätts och andra scheman underhåll. Kraven får överskrida tillverkarens rekommendationer. Fråga dig själv om de är realistiska och om du är villig att följa.
Jämför självrisk

Självrisk betyder mest när man gör påståenden. Garantier kan ha en självrisk på $ 50, $ 100 eller $ 250 per krav. Ju högre avdragsgilla beloppet, desto mer sannolikt är det att spara pengar på garantin köpet, eftersom högre självrisker hämmar störande påståenden. Ta reda på om du kan kombinera flera frågor eller påståenden i ett. Om fukt tränger i mellan dina dubbla fönsterrutor och elektriska anslutningarna funktionsfel, ta reda på om RV kan tas till en reparatör och har båda frågorna behandlas för samma avdragsgillt.
Bestäm Reparation Standarder

När man jämför garantier, ta reda på vad garantin innebär med ordet "repareras" och frasen "auktoriserade reparationer." Standarden kan vara att reparationen skulle åstadkomma en förändring så att du inte behöver ta itu med detta problem igen under livet av garantin. Språket i garantin säljmaterial förmodligen inte kommer att kasta mycket ljus över denna fråga. Försök att hitta recensioner från kunder som har ägt en förlängd garanti från företaget och fråga om deras erfarenheter.
Lär Fordringar Rutiner

Jämför garantin bolagets fordringar rutiner med som övriga konkurrenter. Testa avgiftsfritt telefonnummer för lyhördhet och artighet. I nödfall, ta reda på hur de hanteras och vilket ansvar ni har. En annan källa till jämförande information är RV servicecenter. Fråga auktoriserade reparationsverkstäder om sina erfarenheter med en utökad garanti leverantör, om ansökningarna vanligen betalas i tid och om de är beredda att fortsätta att vara en auktoriserad serviceverkstad för den leverantören. Ta reda på vilka åtgärder som krävs av dig när du gör ett påstående, då på ett hem plats och när du reser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117108.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.