Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man gör en kjol för en husbil

En kjol för en husbil eller husbil är oftast gjord av plywood och används för att minska uppvärmningskostnaderna. Det kan också bidra till att förhindra en RV från vajande i blåsigt väder. Du kan köpa kjolar husbil, men om du är händig, kan du göra en för en bråkdel av kostnaden. Projektet är ganska detaljerat om, och det kan ta några dagar att slutföra. Resultatet kommer att bli en varm RV. Saker du behöver
Fyra ark halv-tums plywood
Skruvar
2-by-4s
Måleriutrustning
Saw
Bubbelplast
Visa fler instruktioner
1

Mät bottenkanterna för din RV, sedan mäta avståndet mellan hemmet och marken. Du kan sedan lägga till två inches till denna längd och gräva ett dike runt RV, eller, för enklare åtkomst till det utrymmet, kan du sätta pålar i marken varje par fötter där du ansluter plywood bitar. I så fall, inga förändringar behöver göras i längdmätningsresultat. Också ta mätningar för dörren steg och hjulhuset.
2

Gräv en två-tums dike beskriver din RV där plywood kommer att sitta. Använd sågen för att kapa plywood enligt mätningarna. Måla alla sidor av plywood bitar och låt dem torka.
3

Skruv 2-by-4s i plywood bitar där de kommer att gå ihop. Placera hjulet väl och paneler hemförsäljning först. Placera sedan de återstående plywood bitar, med 2-by-4s att fästa ihop dem
4 Var noga med att helt försegla din RV från elementen.

Fyll i dikena från endera sidan och packa smutsen i tätt. Pack bubbelplast i några sprickor för att täta helt. Om du har bestämt dig för att använda stavar, skruva plywood bitarna i insatserna för att säkra kjol till släpet och marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117106.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.