Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Shasta Camp Trailer specifikation

Camper trailers ger en plats att sova för en till sex vuxna . Trailers fäster bilar och lastbilar för enkel bogsering . Många människor använder sina vagnar som ett billigt alternativ till hotell när du reser till trailer vänliga områden såsom sjöar , campingplatser och nationalparker . De flesta trailers innehåller sängkläder för minst en vuxen samt ett pentry och badrum . Storlek

resestorlek Shasta släp är ungefär 17 meter lång medan fullstora släp är ungefär 30 meter lång . Fullstor släp kräver inte bogsering och istället har en bensindriven motor . Shasta släp väger mellan 2.000 och 3.000 pounds .
Bekvämligheter

Shasta släp inkluderar ett litet badrum med toalett , handfat och dusch . De trailers har ett litet pentry med mikrovågsugn , rostfri diskbänk och ett litet kylskåp . Den dinette konverterar till en dubbelsäng för bekväm sömn . Dessa vagnar har även en TV , DVD-spelare och en stereo .
Färger och material

Shasta trailer interiörer finns i rött , orange , och " Ocean Spray . " Trailer exteriörer är vita och ofta har en röd eller svart rand . Nya Shasta trailers är aluminium inramade och inkluderar glasfiber tak .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117100.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.