Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man byter en Aluminium Tak på en RV

Att inte byta ut slitna aluminium på en RV tak ofta leder till röta och läckor som kan orsaka skador på RV interiör, liksom alla dina tillhörigheter. Med god vård, aluminium tak vanligtvis pågå i många år. Naturligtvis, alla tak kräver så småningom bytas ut. För att hålla ditt tak i god form längre, utför en visuell inspektion minst två gånger om året. Om du upptäcker sprickor, bucklor eller otätade ventiler, kan det vara dags för ett nytt tak. Saker du behöver
aluminiumpaneler
aluminiumfästen
Flytande tätningsmedel
Stiff borste
kofot
bultpistol
Visa fler instruktioner

1

Ta bort alla inventarier från RV taket. Detta inkluderar vanligtvis ventiler, räcken, och antenner.
2

Skruva aluminiumpaneler på taket. Bänd snäva paneler lös med en kofot. Kasta de gamla aluminiumpaneler.
3

Rengör nakna taket med hjälp av en styv borste.
4

Skär nya aluminiumpaneler i sina rätta former. Placera panelerna på taket och skär ut utrymmen för tak fixturer såsom ventiler. Klipp av hängande kanter så att aluminiumpaneler passar på taket perfekt.
5

Limma nya aluminiumpaneler på taket. Applicera en tjock linje av flytande tätningsmedel på den nakna taket. Börja i ena hörnet av taket och dra en tjock linje flera meter lång. Placera en aluminiumplåt ovanpå tätningsmedlet. Vid behov kan extra tätningsmassa under panelen. Tryck på panelen till taket lätt och tillämpa en ny linje av tätningsmedel som rinner från kanten av det placerade panelen till den exponerade taket. Placera annan aluminiumplåt ovanpå tätningsmedlet. Denna panel ska överlappa något med den första panelen. Fortsätta tillämpa tätningsmedel och paneler aluminium tills du har täckt hela taket.
6

Säkra sömmarna av taket ytterligare genom bultning aluminium konsoler till kanterna på nya aluminium taket. Applicera bultar runt hela omkretsen av taket med hjälp av en bultpistol. Konsoler bör vara placerade 3 till 6 inches isär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117098.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.