Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Du kan spara en RV

En fritidsfordon (RV) är ett utmärkt sätt att ta en semester när du är på en budget. Undvika kostnader för hotell genom att föra ditt boende tillsammans. När du inte använder din RV, ordentligt lagra den för att hålla den i skick. Att hitta rätt lagringslösningar kommer att ta tid och pengar, men i slutändan kommer ordentligt lagra ditt fritidsfordon göra det längre. Saker du behöver
RV frostskyddsmedel
Bildäck
RV täcka
Visa fler instruktioner
1

dränera vattnet systemet för din RV och sanera den. Fyll vattensystemet med frostskyddsmedel om du förvarar RV i ett kallt klimat. Lämna vattensystemet helt dränerad om lagring av RV i ett varmare klimat.
2

Köp Bildäck. Ultraviolett strålning från solen kan orsaka däcken att spricka och försämras om de inte omfattas. Installera Bildäck på din RV däck som helst som du inte använder RV.
3

Stäng propan ventil eller ta bort gasolflaskan från din RV. Tänd spishäll brännare inuti RV och låt det brinna tills allt propan har tagits bort från gassystemet.
4

Koppla bort batteriet. Ta den från RV och förvara det på en sval, torr plats. Om lagring av RV i ett varmt klimat, lämna inte batteriet någonstans i RV.
5

Avfrosta kylskåpet och ta bort alla färskvaror från kyl och skafferi. Låt kylskåpsdörren och alla övriga innerdörrar öppna för ventilation.
6

Köp en RV täcka. Håll RV täckte helst när du inte använder den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117086.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.