Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur återställa din RV: s Gel Coat

gelcoaten skyddar det yttre skalet av glasfiber som på en båt eller rekreation fordon. Den polyesterharts i gelcoaten omfattar glasfiber, vilket ger den ett blankt utseende. Beläggningen ger också ett lager av skydd mot envisa fläckar. Över tiden, urholkar gelcoat från väder och väglag, lämnar ett tråkigt utseende. Lyckligtvis kan återställa gelcoaten gör RV ser nya igen. Saker du behöver
Bucket
Kraftig tvättmedel
stor svamp
trädgårdsslang
ren trasa
Aceton
Gelcoat polish
mjuka trasor
gelcoat vax
Foam pad
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med 1 kopp tunga tvättmedel och varmt vatten. Rengör RV med en stor svamp och tvålvatten. Skölj tvålen från RV med vatten från en trädgårdsslang. Låt RV lufttorka.
2

Blöt en ren trasa i aceton och köra den över gelcoat på RV, ta bort fett och olja. Låt aceton avdunsta.
3

Häll 3 till 4 msk. av gelcoat polish på en mjuk trasa och torka den över RV ytan med roterande rörelser. Gnugga området tills gelcoaten verkar glänsande.
4

Scoop 2 msk. av vax på en skum pad och tillämpa den på RV med cirkulära rörelser. Låt vaxet torka till en grumlig dimma.
5

Torka vaxet från RV med en ren trasa. Vrid tyget ofta för att exponera en ren yta, som du polera ytan på gelcoaten. Byt dukar med ren när de blir mättade med vaxet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117085.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.