Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Konvertera RV Elektrisk lucka till en nätsladd Connector

Sladden RV till nätström, ofta kallad landström sladden, lagras i ett litet inre fack inuti RV och nås via en elektrisk lucka på utsidan av RV. Lagra och ta bort sladden kan vara svårt eftersom sladden är tjock och inte särskilt flexibel, särskilt när temperaturen är kall. Konvertera en RV elektriska lucka till en nätanslutningskontakten gör att sladden fästas på utsidan av RV. Sladden blir löstagbar och kan lagras mer lämpligen i ett större förvaringsfacket. Saker du behöver
1 RV Nätanslutning konverteringssats - 30 eller 50 AMP och White silikontätning
Spårskruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Avbitare
Wire Strippor
Spetstång
Razor kniv
Måttband
Tvålvatten
Visa fler instruktioner
Demontering av elektrisk Hatch
1

Koppla landanslutning sladden från någon nätström - inklusive hem, generator eller växelriktareffekt - och stänga av de viktigaste strömbrytaren i RV: s maktcentrum
2

Förläng sladden helt ur förvaringsfacket.. Addera 3

Ta bort de tre Phillips skruvarna som håller den elektriska luckan till yttervägg RV och skjut luckan tillräckligt långt ned nätsladden att exponera 3 meter av sladden.

4

Åtgärd 1 fot ned nätsladden från där sladden kommer ut den yttre väggen och skär resterande sladden off. Den nya längden på sladden ger tillräckligt med arbetsrum för att säkra behållaren strömingångsporten.
5

Ta bort luckan från den återstående sladden och kasta.
Kabeldragning och Fästa Strömintag Kärl
6

Använd rakkniv kniv att försiktigt skära en 6-tums skåra längs den isolerande manteln på nätsladden som passerar genom RV väggen. Se till att inte skära i någon av trådarna inuti slidan.
7

Strip 1/2 tum till 5/8 tum av isoleringen från varje ände av de exponerade tre trådarna med hjälp av tråd strippor.

8

in den skalade ledningarna genom den medföljande packningen och säkerhet kapsling.
9

Lossa polskruvarna på behållaren och sätt in ledningar i de terminalportar, matchar färger ledningar isolering med de färgkodade anslutningarna. Dra åt skruvarna på men inte för hårt.
10

Säkra säkerheten inneslutningen till uttaget med den medföljande skruven samtidigt rikta in flikarna på höljet till spåren på behållaren.

11

Tryck nätkabeln till förvaringsutrymmet tills kärlet är i jämnhöjd med den yttre väggen. Använda de tre skruvarna från luckan, fästa behållaren till yttervägg. Lägg en sträng silikon sealer runt kärlet. Addera Installera honuttagsdelen till Power Cord
12

Skjut återstående nätsladden genom tillhandahålls isolerande boot.

13

Använd rakkniv kniv för att försiktigt skära en 1 1/2-tums skåra längs den återstående nätkabelns isoleringsmanteln. Se till att inte skära i någon av trådarna inuti slidan.
14

Strip 1/2 tum till 5/8 tum av isoleringen från varje ände av de exponerade tre trådarna med hjälp av tråd strippor.

15

in ledningarna i de medföljande honkontaktstift Behållaren ledningar belägna på änden av behållaren. Matcha färgerna på ledningarna isolering med de färgkodade anslutningarna. Dra åt skruvarna på, men inte för hårt.
16

Dra åt försänkta skruvarna i honuttagsdelen. Dra åt sladdklämman placerad på sidan av behållaren kroppen.
17

Skjut behållaren in i bagageutrymmet, håller isolerande boot ordentligt. Rada upp behållaren och indikatorer boot, sedan helt sittplats kängan till kärlet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117084.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.