Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur kan jag rengöra en Camper Gummi tak?

Sedan 1980-talet har gummi tak använts i fritids fordonsindustrin. Gummi tak är tillverkade av ett material som kallas etylenpropylendienmonomer, eller EPDM. Materialet är lätt, flexibel under temperatur-och klimatförändringar, stark och pålitlig. Dessa egenskaper gör gummi tak ett vanligt val av RV tillverkare. Att hålla taket rent är viktigt att förhindra oattraktiva strimmor som kan köra ner sidoväggarna på sommarlägret. Rengöring bör utföras minst två gånger per år. Saker du behöver
5-liters hink
Sponge mopp
mjuk borste
Gummi tak renare
Broom
torra handdukar
Slang
Visa mer Instruktioner
1

Sweep lös smuts och skräp från taket ytan med en en kvast.
2

Fyll en 5-liters hink halvvägs med rent vatten.

Billiga 3

Starta vid hörnet längst bort från stegen. Ta moppen, gummi tak renare, hink, borste och en handduk med dig
4

Spray gummi tak renare på gummi ytan i ett 3 -. Till 4-fotdel. Skaka området med svamp mopp för att lossa smuts och krita rester. Använd moppen för att absorbera den smutsiga rester och vrid ur den i hink med vatten. I områden svårare att rengöra, som de runt ventiler och luftkonditioneringsanläggningar, använd mjuk borste för att lossa smuts och handduk för att absorbera den smutsiga rester.
5

Byt vatten i hinken när den blir smutsig. Det kan vara nödvändigt att göra detta flera gånger under loppet av rengöringen.
6

Torka upp eventuella smutsiga rester på ytan av taket med en handduk och låt ytan torka helt.

7

Skölj av sidoväggarna på sommarlägret efter du är klar med rengöringen taket. Detta kommer att säkerställa att eventuella droppar av rengöringsmedel eller rester avlägsnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117082.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.