Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

RV Interior Ideas

En fritidsfordon kan komma från fabriken med vissa funktioner, men inget kräver att du hålla dem alla för evigt. När allt kan dina behov förändras när barnen växer och få sina egna husvagnar. Du kanske vill ha egna handen. Din RV kan fortfarande vara funktionsdugliga och resa redo efter några år av slitage, men kosmetiska uppdateringar skulle göra det mer tilltalande. Här några RV interiör idéer för att fräscha upp riggen. Byt ut en soffa med stolar
Många

husvagnar kommer med möbler som inte är bekväm. En fällkniv soffa, till exempel, är utformad för att lägga sig lätt till en säng och rulla tillbaka upp för sittplatser. Dessa enheter kan vara stel och rak, inte inbjudande. Ta soffan och ersätta det med stolar.

Ofta kommer soffan kilas fast mellan två skåp. Utan soffan, de skåpsidor är öppna och utsatta. En enkel lösning är att köpa lövträ av ett korn liknande den i skåpen. Har virket kapas till storlek för att omsluta skåpen, och fläcka det för att matcha den befintliga finish.

Innan du installerar panelerna trä skåp, avsluta golvet kant nedtill. En skarp utseende metod är att linda en bomull eller polyester sladd med vinyl tyg i en färg som koordinerar med d é cor. Häftning eller sy tyget tätt till kanten av sladden. Häfta welting till golvet där det nya kabinettet locket kommer gränsar. Om golvbeläggningen under jackknife soffan skiljer sig från resten av livsrum, lägg en metall tröskel för att täcka korsningen. Ta in möbler som du väljer till exempel vilstolar. Om du har dekorlister kvar från avlägsnandet av soffan, spara den. Du kanske kan tillämpa den på väggen bakom nya stolar för en designer touch.
Konvertera Speglar av glas till akryl

Många husvagnar är utrustade med avfasade glas speglar och skåp fronter. Dessa ser elegant men är benägna att splittras. Du kan ta bort glaset fronter spegelskåp eller guld-trimmade glasdörrar skåp och ersätta dem med en produkt som inte kommer att splittras.

Få akrylpaneler avpassade från en plast eller akryl butik. Några av dessa butiker gör också anpassade troféer och anpassade bildelar. Akryl väger mycket mindre än glaset som det ersätter. Det är mycket reflekterande för att göra livsrum ser större, precis som speglarna gjorde. Mät utrymmet där akryl blad kommer att infogas. När det är beställnings-snittet, skyddas med en borttagbar polyeten scratch beläggning. Akrylskivorna är skyddad med en slitstark reptålig beläggning som du tar bort vid installationen. För vård, kom ihåg att akryl är inte glas. Papper kommer att skrapa den, så använd inte hushållspapper. Fönsterputs kommer missfärga den. Använd en mjuk, fuktad med vatten bomullstrasa för att rengöra den.
Update Wall avslutar med Trim
RV

vägg finish kan titta daterad efter några år. Om väggarna har ingen tapet trim, köpa en rulle eller två av tapet gräns i en färg och design som kommer att komplettera befintliga d é cor. Vanliga platser för denna tillsats är på toppen av badrum väggar och över ett fönster eller matplats. Om tapeten är vattentät och tvättbar, överväga att använda det bakom spisen och som kakel bakom diskbänken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117078.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.