Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar ett Slide Topper

Om din RV har en utskjutbar, ett rum som glider ut från sidan av RV, kan du dra nytta av en bild topper. Det är en markis installerad så att basen av markisen är fäst till RV sida ovanför det utskjutbara panelen. Botten av markisen är fäst till toppen av det utskjutbara, så när du öppnar det utskjutbara rummet, är markisen dras upp med det. Markisen ger sedan ett lock på toppen av det utskjutbara, hålla löv, damm och smuts ut på banan och mekanismen inuti det utskjutbara. Saker du behöver
Borrmaskin
Riveter
Visa fler instruktioner
1

Fäst kanalen fästet på bilden topper horisontellt så det är precis ovanför den övre öppningen av det utskjutbara. Kanalen fästet är den långa kanalen att den fasta änden av objektglaset topper kommer att passa in. Skruva den kanal fästet på RV med en borrmaskin. Kanalen ska vara vänd nedåt.
2

Fäst de två lösa fästena till de övre hörnen av det utskjutbara. Dessa fästen är ihåliga cylindrar som den rörliga änden av det utskjutbara passar in. Borra de två fästena på hörnen av det utskjutbara så att när du matar det utskjutbara, kommer fästena flyttas med. Konsolerna skall placeras horisontellt. Läppen av bilden topper i spåret i kanalen fästet
3

Slide. Har en vän att hålla ena änden medan du passerar den andra längs fästet.
4

Montera metall stav stickning av rullande mekanism i det närmaste löst fäste som du trycker på bilden topper längs kanalen. Staven sticker ut från slutet av sliden topper där upprullade markisen hålls.
5

in extra stång medföljer utskjutbara genom utskjutbara och in i den andra lösa fästet.

6

Fäst stången på plats genom att infoga en nit genom änden och trycka den på plats, med hjälp av en nitmaskin. Borra igenom fästena på det utskjutbara att fästa bilden topper i stället. Förborrade hål finns där.
7

Fixa bilden topper till kanalen fäste genom att borra genom läppen och fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117071.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.