Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man tar bort en RV Septiktank

En RV Septitank lagrar all avloppsvattnet från VVS i RV. Varje gång du kör diskbänken, spola toaletten eller ta en dusch, rinner vattnet ner i avloppet och in i tank. Med tiden anläggningen tanken kan behöva rengöras eller repareras, i vilket fall det måste avlägsnas. Saker du behöver
Hylsnyckel
Jack
Knife
Visa fler instruktioner
1

dränera tank för allt innehåll till en angiven dumpa station.
2

Stäng av vattenpumpen i RV.
3

Lokalisera vattenanslutning bakom toaletten. Ta bort anslutningen för hand. Vrid den moturs tills den kan dras utanför toaletten.
4

unbolt toaletten. Använd en hylsnyckel för att ta bort muttrarna och bultarna som håller toaletten på plats. Spara dessa på en säker plats för att sätta tillbaka toaletten senare. Flytta toaletten ur position.
5

unbolt bottenflänsen från toppen av uppsamlingstankens användning av en hylsnyckel. Använd en domkraft för att stödja vikten av uppsamlingstanken när du unbolt bottenflänsen.
6

SPÄNNA AV uppsamlingstanken från botten av RV. Banden kan lossas för hand eller så kan du också haka dem, beroende på vilken typ av tank.
7

Drop ner uppsamlingstankens långsamt och skär tankledningen med en kniv när den är exponerad. Detta är den linje som går genom toppen av tanken.
8

Sänk domkraften långsamt tills behållartanken träffar marken.
9

Dra behållartanken ut från under RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117070.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.