Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att förhindra stöld License Plate på Trailers

De flesta människor vet hur man skyddar sina värdesaker som de tror kan vara stulen. Du vet även att låsa din bil eller släpvagn och slå på larmet om du har något att hindra någon från att stjäla din bil. Men, kanske du anser inte att tjuvar bara kanske vill stjäla din registreringsskylt. Brottslingar använder stulna registreringsskyltar att dölja stulna fordon, begå brott oupptäckt i sina egna fordon och begår trafikförseelser. Det finns metoder som du kan använda för att förhindra registreringsskylten på din trailer blir stulen. Instruktioner
1

När din släpvagn inte används, inte parkera den i mörka eller obevakade områden. Försök att hitta en väl upplyst område med massor av människor runt omkring som skulle märka någon bända bort din trailerns registreringsskylt.
2

Installera ett larmsystem på släpet. Larmsystemet ska programmeras att ljuda av när någon rör din släpvagn. Sätt larmet på när du inte runt för att förhindra stöld registreringsskylt.
3

Använd ett stöldskydd produkt. Dessa typer av produkter som erbjuds av företag som Lock-Um, Superior och Plate Keeper. Dessa produkter är ansluten till din registreringsskylt och öka den tid det tar för en tjuv att ta bort din trailerns registreringsskylt. Företag som Lock-Um skapa ramar som går på toppen av din registreringsskylt, som är låsta och måste tas bort innan någon ens kan komma på dina tallrikar. Företag som Superior och Plate Keeper, å andra sidan, designa speciella skruvar som fäster din registreringsskylt till din släpvagn och ta längre tid att ta bort än vanliga skruvar om du inte har speciella verktyg som kommer med dem.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117069.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.