Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Felsökning av en Onan RV Generator

Den Onan RV generatorn ger ström till RV centrala luftkonditionering och tung belastning apparater. Reser i en husbil med en trasig generator kan vara obehagligt och farligt i extrema temperaturer. Vanliga problem med Onan RV generator omfattar elektriska felen, bränsle och frågor olja, felaktiga tändstift och luft blockeringar flöde. Felsöka Onan problem RV generator genom provning, steg-för-steg, varje möjlig orsak. Saker du behöver
skiftnyckeln
Multimeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera skicket på det elektriska systemet inklusive batteri och säkringar. Kontrollera batteriet för korrekta elektrolyt nivåer. Dra åt batterikablarna. Test för defekta eller trasiga säkringar med mulitmeter. Byt säkringar som behövs. Stäng av alla apparater för att minimera belastningen på generatorn. Återställ automatsäkringen.
2

Kontrollera vätskenivåer inklusive bränsle och olja. Bekräfta att bränsletanken är minst halvfull för att driva generatorn. Lägg bränsle som behövs. Öppna ventilen bränsletillförseln helt. Kontrollera oljetanken för korrekt oljenivå och viskositet. Lägg till eller tappa av olja till rätt nivå. Om det behövs, byt ut oljan med en som har rätt viskositet.
3

Undersök tändstiften för överskjutande sotavlagringar. Rengör gnistor pluggar med en torr handduk. Byt tändstift om det behövs.
4

Kontrollera skicket på luftfiltret. Rengör eller byt ut luftfiltret vid behov. Undersök området kring luftfiltret för möjliga luftflöde blockering.
5

Kontakta en kvalificerad Cummins Onan serviceverkstad om problemet kvarstår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117064.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.