Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man viker RV Steps

Stegen på en husbil eller husvagn är till för säkerhet och bekvämlighet. De kan förebygga olyckor och ge enkel in-och utresa. Stegen på en husbil eller husvagn måste vikas in under resor och viks ut för att användas medan fordonet eller husbil är parkerat. Det finns flera typer och storlekar av steg som används på en RV, men de är alla viks på samma sätt. Saker du behöver
RV steg
Visa fler instruktioner
Single Step
1

Ta tag i slutet av steget och dra uppåt.
2

Skjut steget att skjuta det inåt och släpp steget. Om steget är svårt att skjuta, placera en hand på varje sida av steget och bestämt tryck inåt.
3

Vik steg för att ta tag i änden och dra uppåt och ut.

Dubbel Steg
4

tag i nedre steget med ena handen och vik den över det översta steget.
5

Dra vikta steg uppåt och Tryck inåt. Om stegen är svåra att skjuta, använda båda händerna och dra uppåt och trycka ned de steg inåt.
6

Vik steget genom att greppa båda sidor av stegen och dra upp och sedan ut. Lyft nedre steget och dra bort från det översta steget.
Triple Steg
7

tag i nedersta trappsteget och vik den över mitt steg. Lyft nedre och mellersta steget och tryck inåt för att placera de två steg under den övre steget. Om stegen är svåra att skjuta, använda båda händerna och dra uppåt och trycka ned de steg inåt.
8

Placera båda händerna på botten av de tre stegen och dra uppåt. Skjut stegen i ordentligt. Om stegen är svåra att skjuta, ta upp dem lite högre och tryck hårt.
9

Vik stegen genom att ta ett ordentligt tag i botten av stegen och dra upp och ut. Ta tag i nedre två steg och dra upp och ut. Lyft nedre steget och vik bort från mitten steget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117063.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.