Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Idéer för alternativa RV Covers

En RV täcker är en stor, tält-liknande tyg som läggs över en RV för att skydda den från snö, regn, sol, smuts och andra potentiellt skadliga objekt när de inte används. En typisk RV täcka är utformad för att tätt passa storleken och formen av en RV. Dock kan denna typ av skydd inte alltid vara lätt tillgänglig. Om en traditionell RV lock är inte ett alternativ för dig, överväga följande alternativ för att skydda din RV. Tarp

En presenning är ett relativt billigt alternativ till en traditionell RV lock. Presenningar kan beställas i nästan alla storlekar, och beroende på storleken på din RV du kan behöva mer än ett skal. Även presenningar inte är avsedda för permanent täckning av en RV, kan de hjälpa till att skydda ditt fordon från elementen.
RV Shelter

En RV härbärge är en permanent metall skydd som är avsedd att skydda en RV från svåra väderförhållanden och andra potentiellt skadliga element. En RV skydd är en struktur som liknar en stor carport. RV skyddsrum är antingen konstruerade med bara tak och stolpar stöd, eller med väggar för extra skydd och RV drivs in i det.
RV Canopy

En RV canopy liknar en RV skydd, med undantag av att det är tillverkat av tyg eller vinyl och är helt bärbar. Detta alternativ är perfekt för resor, och kan skydda din husbil från potentiellt skadliga element. RV kapell är oftast tält-liknande, och ger högsta skydd och vissa sidoskydd för ditt fordon.
RV Garage

En RV garage är en duk eller vinyl tält som är tillräckligt stor för att täcka en hel RV. Detta alternativ är också portabel, men ger extra skydd för kraftiga garage väggar, som hjälper att hålla varje sida av RV säker från smuts och andra skadliga element. Det är viktigt att vara säker på att inte köra motorn när din RV är inne i garaget, kolmonoxid kan fastna inne och kväva eventuella människor inne Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117058.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.