Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man byter Värmare RV Water

Ett antal frågor kan orsaka en RV varmvattenberedare att brista eller utveckla hål. Några av de vanligaste orsakerna lämnar vattnet i tanken under en vinter frysa (vilket gör det frusna vattnet expanderar och bust tanken), inte vrida shuntventilen på och låta värmen smälta hål, eller korrosion i tanken. Om läckor eller hål utvecklas i din varmvattenberedare, du är bättre att ersätta det snarare än att försöka reparera hålen. Saker du behöver
Open slutade skiftnyckel
Skruvmejsel
Skrapning Tool Review Butyl kitt tejp
Lättare
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Stäng av fordonets propan tankar och koppla bort gasledningen från beredaren vid den punkt där den är åtkomlig på utsidan av fordonet, de flesta av linjerna bör ta en öppen nyckel. Koppla bort alla kablar anslutna till tanken på utsidan också.
2

Koppla vattenledningarna som är anslutna till värmaren, tagit del av vilken port de är anslutna till. Dessa linjer skall vara åtkomlig inifrån fordonet.
3

Lossa skruvarna som håller varmvattenberedare i sin kammare med hjälp av en skruvmejsel. Dessa skruvar är belägna längs den yttre omkretsen av utrymmet nära dörren. Skjut värmaren ur facket.
4

rensa bort butyl kitt tejp från utsidan kanten av varmvattenberedare facket med ett skrapande verktyg. Se till att ytan är ren och applicera remsor av färskt band till omkretsen nära facket öppning.
Installation
5

Skjut ersättare varmvattenberedare på plats, se den sitter fast i facket. Skruva i skruvarna runt öppningens omkrets, omväxlande från ena kanten till den andra med varje skruv för att montera värmaren jämnt.
6

Anslut vattenledningarna till rätt port på värmaren inifrån RV, anslut sedan styrkablar följt av gasledningen på utsidan.
7

Slå på RV: s bensintank. Spruta tvålvatten på beslagen gasledningen och leta efter bubblor som indikerar läckage.
8

Slå på RV: s bensintank. Spruta såpvatten på beslagen gasledningen och leta efter bubblor som indikerar läckage.
9

Fyll värmarens vattentanken med vatten genom att vrida på vattenlinjen. Leta efter läckor vid beslag vattenlinjen.
10

Ljus nya varmvattenberedare och observera dess verksamhet, eftersom det tar några minuter att värma vattnet. Slå på en av kranar i bilen för att se till att du får varmvatten, låt värmaren köra en hel cykel för att säkerställa brännaren korrekt stängs av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117056.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.