Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att ändra TV i en RV Fack

Om din RV har en gammal analog tube-baserade TV förvaras i ett fack, kan du ersätta den med en digital, platt-modell. Detta är sannolikt en nödvändighet om din uppsättning är oförmögen att ta emot digitala signaler. Vid byte av TV-apparaten, måste du ersätta den med en som är något större än den gamla - skärm och ram ingår. Mät höjden och bredden av facket enheten är i och se till att du får en ny TV som kommer att passa in i det utrymmet. Saker du behöver
Skruvmejslar
TV mount
Visa fler instruktioner
1

bort stödramen från facket. Beroende på bil, kan denna ram vara gjorda av trä, metall eller annat material, och de skruvar kan kräva allt från en stor platt-bladet en liten Phillips skruvmejsel.
2

Lyft och bär TV ut ur facket och koppla bort den från vägguttaget i facket och koppla sina kablar. Med tanke på vikten av ett rör-baserad TV, det hjälper att ha en annan person hålla den medan du koppla bort och dra den.
3

Installera en TV-fäste i facket. Hitta en plats på en vägg som du kan skruva basen av fästet på där TV kommer att ligga an mot facket främre öppning när den är monterad. Skruva fast fästet på plats med sina medföljande skruvarna och lämplig skruvmejsel.
4

Montera TV: n till fästet i facket. Beroende på vilken typ av fäste, kan det handla om allt från en glidande fästet självhäftande remsor till en kombination av båda - där du ansluter en hållare på baksidan av apparaten och skjut den på fästet fästet
. 5

Anslut audio /video-kablar inom facket till TV: n och anslut den till eluttaget. Om den gamla uppsättningen var en tub-baserad TV, behöver du bara använda den nya TV: s RF koaxial, vilket är den svarta kabeln med den gängade anslutningen, eller RCA (gul, vita och röda kontakter) anslutningar.

6

Återanslut ramen för facket, med sina fästskruvar och rätt skruvmejsel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117055.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.