Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man byter en kylenhet i en RV Kylskåp

Om din RV kylskåpet har plötsligt slutat fungera, är chansen att du behöver ett nytt kylaggregat. Eftersom RV kylaggregat är den dyraste delen av en RV kylskåpet för att ersätta, bekräftar att problemet är kylaggregatet genom att testa ditt kylskåp är väljaren uttag och strömbrytare för problem. När du har fastställt att ett nytt kylaggregat behövs, kan du spara en avsevärd summa pengar genom att installera den nya kylaggregat själv. Saker du behöver
Trä rasp
kryssmejsel
Sax
Thermal mastix
Visa fler instruktioner
1

Skjut kylskåpet ur sitt skåp i RV, så att det står stilla upprätt. Ta bort skruvarna från förångarens lameller och brännareaggregatet med en Phillips-skruvmejsel. Dra tillbaka på bakstycket.
2

lägga ner en tung dropcloth, och lägg i kylskåpet på dropcloth så att dörren är mot duken och den exponerade kylmaskin är vänd mot taket. Ta ut den trasiga kylaggregat och dra bort det gamla termiska mastix kvar i kylskåpet rutan.
3

Ta din nya RV enhet kylskåp kyla från sin box. Kylaggregatet är omgiven av skum som kan skäras ned för att skapa en skräddarsydd passform i din RV kylskåp rutan. Använd en trä rasp för att fila bort överskottet skum tills det nya kylaggregatet sitter säkert i kylskåpet lådan med fenorna sitter tätt mot förångaren slangen.
4

Klipp av ett hörn av den nya påsen med termisk mastix. Applicera termiskt mastix i 1/2-tums pärlor på alla exponerade slangen genom att klämma med medelhögt tryck från botten av påsen.
5

Seat den nya kylaggregatet i kylskåpet rutan, tryck ner med fast tryck för att tillåta termisk mastix att limma. Säkra kylaggregatet med skruvar i fenorna, topp och sidor. Sätt tillbaka locket på kylskåpet rutan genom att dra åt skruvarna på fenorna och brännaranordning. Stå kylskåpet upp och lägg tillbaka den i sitt skåp inne i RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117054.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.