Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man tar bort Oxidation Från RV Siding

Fritidsfordon ser generellt mycket solljus, vilket med tiden orsakar färgen att oxidera. Oxidation råkar nästan alla material som utsätts för solljus under långa perioder. Det kommer att göra att färgen eller finishen på ett material för att bli uttorkad och tråkig. För att återställa glans till sidospår, måste du ta bort oxidation Saker du behöver
Bucket
Milt rengöringsmedel
Sponge
Handduk
Rubbing
Rags vax
Boat
Electric buffert
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt milt rengöringsmedel. Blanda med en svamp och sedan rengör RV sidospår, ta bort smuts och annat uppbyggd som kan vara på ytan. Skölj sidospår med rent vatten och torka den med en handduk.
2

Lokalisera de områden som har oxidation och tillämpa gnugga förening för dem med en trasa. Gnid de områden i en cirkelrörelse tills ytan är slät och börjar lysa. Gnugga inte för mycket och gå igenom lagret av gelcoat ner till sidospår. Skölj sidospår med vatten och torka den med en handduk. Addera 3

Applicera två tunga rockar av båt vax till sidospår med den medföljande skumapplikatorn. Låt vaxet torka. Hela ytan på sidospår bör vara disigt med vax.
4

Buff sidospår att använda en elektrisk buffert tills de ursprungliga glans avkastning. Torka av sidospår med rena trasor för att avlägsna eventuella överblivna torrt vax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117048.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.