Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder Propan på en RV Kylskåp

På någon given helg, tusentals människor över hela landet njuta av camping i fritidsfordon. RV camping erbjuder många av de bekvämligheter som hemma samtidigt som campare att komma närmare naturen. Ett hem bekvämlighet flesta husvagnar har ett kylskåp. Husvagnskylskåp verka på både el och propan. Den propan alternativet gör en RV husbil att ha kylning när elektricitet inte är tillgänglig. Saker du behöver
RV kylskåp
Propan
Tryckluft
Visa fler instruktioner
1

kontrollera nivån av propan i tanken. Propan tankar har vanligen en indikator på utsidan av tanken. Före varje campingtur, se till att tanken är mer än halvfull.
2

Park RV på en plan yta. Om RV är inte nivå, kommer kylskåpet inte fungerar korrekt. Om RV kommer att parkeras på en sluttning, stänga av kylskåpet och hålla dörren stängd tills du kan parkera i en mer nivå plats. Addera 3

Titta på basen av kylskåp. De flesta husvagnskylskåp har en trelägesomkopplaren visar auto, el och propan. I auto läget, kommer de flesta husvagnskylskåp använda el och automatiskt växla till propan om elektricitet inte är tillgänglig. I det elektriska läget är el alltid används. I en propan läge, är propan alltid används.
4

Vrid RV switch kylskåpet kontrollen till propan.
5

Kontrollera att det finns en flamma vid basen av RV kylskåpet. Denna flamma aktiverar kylmediet och håller kylskåpet kallt. Lågan ska brinna blå. Om det inte finns någon flamma, tända piloten ljuset att följa instruktionerna i manualen för specifika kylskåpet används.
6

Rengör området runt piloten ljuset två gånger per år. Detta område bör rengöras med tryckluft. Underlåtenhet att rengöra området runt piloten ljuset kan leda till att ingen eld eller lågan brinnande gul snarare än blått. Om kontrollampan inte tänds eller om lågan brinner gult, använd den elektriska alternativet på RV kylskåp tills det kan tas till en auktoriserad reparatör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117046.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.