Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Tappa en värmare RV Water

Det finns flera skäl för att dränera en värmare RV vatten. Detta är rutinmässigt underhåll som ska utföras minst en gång om året. Andra orsaker är vinterhållning RV, felsökning och ta RV ur en vinterbonad tillstånd. Det är en enkel uppgift att utföra och det tar inte särskilt länge. När du har tömt varmvattenberedaren, kanske du vill överväga att spola innan du fyller det. Om du har använt RV frostskyddsmedel i ditt vattensystem över vintern, då måste du spola ur tanken före återfyllning det. Saker du behöver nära City vattenförsörjning anslutning
1 skiftnyckel
1 trädgårdsslang
1 nya eloxerad stav (för Suburban hit varmvattenberedare)
Visa fler instruktioner

1

Stäng av varmvattenberedaren, gasol och vattenpump. Stäng av utbudet stadens vatten om du är ansluten till den. Koppla varmvatten förbi och återgå till en vanlig inställning om du tar RV ur vinterförvaring.
2

Kör varmvatten inuti RV tills det rinner kallt. Detta för att säkerställa att vattnet inuti varmvattenberedaren är på en säker, fungerande temperatur. Gå till utsidan av RV och öppna panelen till varmvattenberedaren.
3

Öppna ventil på toppen av varmvattenberedaren. Använd en skiftnyckel för att lossa avtappningspluggen i botten av beredaren. Vanligtvis denna plugg är plast. På Suburban värmare varumärke vatten, är pluggen också ett anodiserat stav. Ta bort avtappningspluggen eller stav. Vatten kommer att börja löpa ut.
4

Vänta tills inget mer vatten rinner ut ur varmvattenberedaren. När tanken är tom, byt pluggen eller installera en ny eloxerad stav. Stäng övertrycksventil. Skölj området med en trädgårdsslang för att ta bort eventuellt skräp som kom ut ur RV varmvattenberedare. Stäng panelen dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117043.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.