Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man förbereder en RV för Summer Storage

Begreppet RV, som står för fritidsfordon, gäller alla stora camper-stil fordon som innehåller sin egen motor. Även om vissa ägare använder sina husvagnar året runt, andra kör bara dem för en del av året. När RV är inte används, förvaras den på rätt sätt för att förhindra en försämring av delar. Innan du lagrar RV för sommaren, kommer du att ta många av de steg du skulle ta att förbereda bilen för vinterförvaring. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Solskydd
Vakuum
Carpet Cleaner Review Upholstry renare
Svamp
Soap
Vatten
långskaftad skurborste
Trappstege
Trädgårdsslang
Silikontätning
fuktig trasa
Luftfilter
Luftkonditionering täcker
Gas
Bränsle stabilisator
Visa fler instruktioner

1

Fyll däcken till det tryck som rekommenderas av tillverkaren, om de är låga.
2

Sänk alla persienner för att förhindra interiör från solen och blekning. Placera en solskärm i den främre vindrutan, om vindrutan inte är utrustad med en rullgardin.
3

Vakuum interiören för att ta bort smulor och skräp. All mat partikel kvar på golvet eller klädsel kan attrahera insekter och djur. Ta också bort eventuella fläckar med en matta-rengöringsmedel eller klädsel renare, och en svamp. Fläckar får sitta under förvaring kan bli permanent.
4

Tvätta utsidan av RV med tvål, vatten och en långskaftad skurborste. Skrubba toppen av RV liksom, använd en trappstege för denna
5

Ta förtältet, om tillämpligt, och tvätta med tvål och vatten för att ta bort fläckar.. Låt förtältet torka ordentligt innan du sätter tillbaka det på RV.
6

Spray tak sömmar och tätningar fönster med en trädgårdsslang för att leta efter läckor. Sök insidan för fukt. Täta eventuella läckor med en silikon eller ersätta gummipackningar.
7

Lossa bensintank från RV. Ta också bort alla apparaters elkontakter från utloppen
8

Ta bort alla livsmedel från det inre av RV,. Detta inkluderar poster i kyl och frys. Frosta av frysen och utplåna det inre av både kyl och frys med en fuktig trasa.
9

Öppet alla drar, skåp och dörrar för att förhindra fukt uppbyggd och att hjälpa till att reglera temperaturen. Glöm inte att också öppna kylskåpet och dörrarna frys.
10

Byt filter luftkonditionering med ett rent filter och placera ett lock över den yttre delen av luftkonditioneringen. Covers är tillgängliga vid varje RV leverans butik.
11

Fyll RV med gas och lägga en produkt bränsle stabilisator tillgängliga vid varje automatisk leverans butik.
12

Lossa batteriet från RV. Kontrollera laddningen på batteriet minst en gång per månad och ladda det om det behövs.
13

Byt olja eller har det ändrats genom en professionell.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117037.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.