Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Töm Black Water Tank på ett Travel Trailer

Om du gillar camping men inte njuta av tanken på att inte ha ett modernt badrum nära till hands, med en resa släpvagn eller husvagn med egen toalett kan lösa dina problem. Naturligtvis har allt det avfall som går in i det toaletten för att gå någonstans, och att det någonstans är den svarta vattentanken. En svart vattentank kan skapa ganska lukt när den är full eller vänster för att sitta, så det är viktigt att tömma den varje gång du går camping. Lyckligtvis är svart vattentankar inrättats för ganska lätt tömning. Saker du behöver
Gummihandskar
trädgårdsslang
strålrör
Visa fler instruktioner
1

Stäng din gråa ventil vattentank natten innan du åter kommer att spola svarta vattentanken. Detta gör att du kan spola hela linjen med förhållandevis rent vatten när den svarta vattentanken töms.
2

Placera avloppsslangen i en septisk avlopp. De flesta campingplatser har dumpning stationer med en plats att placera din dräneringsslangen.
3

Öppna ventilen på den svarta vattentanken och låt det rinna ut. Samtidigt, kör en vattenslang i din resa släpvagn, fästa strålrör och sätt ner den i svarta vattentanken, effektivt skölja tanken av ytterligare föroreningar.
4

När avrunna, nära ventilen på svarta vattentanken och öppna ventilen för gråvatten tank. Detta kommer att hjälpa till att spola och rengöra slangen.
5

Stäng ventilen på den grå vattentanken, lossa slangen från dumpa stationen och återgå till sitt hem bredvid tankventiler.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117033.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.