Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Campingplatser och parker RV i Duluth, Minnesota

Duluth, Minnesota är beläget på stranden av Lake Superior. Enligt US Census Bureau, var residensstad i St Louis County Minnesota fjärde största stad med 2000. En populär plats för vattensporter, skidåkning och vandring, det finns flera RV parker och campingplatser inom större stadsområdet. RV camping val varierar från sparsamma torra (eller tält) camping mellanslag för att de med fullständig anslutning. Du kan campa vid vattnet i en småbåtshamn, eller dra upp till Spirit Mountain och läger i dess skugga. Buffalo Park RV Campground

Buffalo House är ett familjeägt anläggning som består av en RV camping, bar-restaurang, idrottsplatser och liten flock av buffeln. Detta året blandade RV park och tält Camping ligger nära Willard Munger State Trail. Platserna har fullständig anslutning med 30 eller 50 amp elektrisk service och utrymmen upp till 70 meter långa, av vilka några är pull-genomföringar.

Buffalo House är mycket engagerade i idrott och har dedikerade camping för sina softball spelare. Närliggande fritidsaktiviteter inkluderar snabb tillgång till Willard Munger State Trail och Jay Cooke State Park.

Buffalo Park RV Campground2590 Guss RoadDuluth, MN 55810 (218) 628-7019 buffalohouseduluth.com
Indian Point Campground

Indian Point Camping är en grundläggande utan krusiduller RV park, ligger i toppen av Willard Munger State Trail. RV Campingen ligger på St Louis floden, en kort bilfärd från centrala Duluth. Det finns 70 grus campingplatser, med en blandning av tältplatser, fullständig anslutning och vatten /el-bara uppkopplingar.

Campingen ägs av staden Duluth men förvaltas av Willard Munger Inn. Varje utrymme har en fire pit och picknick bord och en dusch blocket är tillgänglig. Det finns också Wi-Fi på RV park.

Indian Point CampgroundWestern Waterfront Trail75th Avenue West och GrandDuluth, MN 55807 (218) 628-4977 (800) 982-2453 indianpointcampground.com


Lakehead Boat Basin RV Campingplats

ligger på platsen för den ursprungliga 19-talet Duluth Boat Club, är Lakehead Boat Basin en småbåtshamn med en 30-space campingplats. RV park har 12 fullständig anslutning utrymmen och 18 är utrustade med vatten och el. RV park ligger på Minnesota Point, 10 kvarter från centrala Duluth. Närliggande attraktioner inkluderar sjöfartsmuseet.

Andra funktioner i denna RV Camping inkluderar en dusch blocket, Wi-Fi och tvättstuga. Dock är parkens främsta attraktion som det är bokstavligen bredvid vattnet: Superior Bay ligger väster och Lake Superior i öster

Lakehead Boat Basin RV Park1000 Minnesota Ave.Duluth, MN 55802 (218). 722-1757lakeheadboatbasin.com
Spirit Mountain RV Campground

Spirit Mountain är en skidort och rekreation park centrerad runt berget med samma namn. RV park ligger i en skogsmiljö med 73 platser, som alla kommer med el, en eld grop och picknickbord. Thirty-nine har också vatten uppkopplingar, och det finns dusch byggnader på platsen för alla andra.

Med utsikt över Lake Superior och St Louis Bay, den naturliga inställningen av RV park är tillräckligt nära Duluth att ge det bästa av både naturliga och världens stad.

Spirit Mountain RV Campground9500 Spirit Mountain PlaceDuluth, MN 55810 (218) 624-8544 (800) 642-6377 spiritmt.com


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117030.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.