Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Det bästa sättet att reparera en RV Markis

RV markiser kan ofta få slet och rivas på grund av användning och väderförhållanden. Det är dock inte nödvändigt att ersätta hela förtältet bara på grund av några tårar. Det finns två sätt för fastställande av markis som är bäst för olika villkor för slitage. Markis borttagning

Det första steget till någon RV markis reparation är att ta bort markis från rullen så att den kan repareras. Borttagning av markisen från RV är en svår process, och du bör läsa manualen som medföljde markis för detaljerade instruktioner om hur man tar bort det från din modell av RV. Var försiktig eftersom den höga spänningen kan vara farligt. Markisen ska rullas ut ca 1 fot. Lås spännrulle tillbaka genom att placera en sprint penna genom hålen på båda sidor av tältet för att förhindra att markisen från att rulla tillbaka tillsammans. Skruva av markis och plats på två bockar till stöd. Använd vice grepp för att avlägsna de markis armarna som styr fjäderspänningen. Packa upp förtältet för att förbereda för reparation.
Små reparationer

Det bästa sättet att reparera hål eller små revor i markisväv är att använda tydlig, plastband RV reparation . Detta band säljs i butiker RV leverans och online. Bandet kommer inte att fungera, men om markisen yta är smutsig eller klibbig. Använd ett vattenbaserat rengöringsmedel för att rensa bort smuts och damm från förtältet innan. Håll tår tillsammans medan du applicera tejpen. Tejpen är mycket klibbiga så om du placerar en del på fel ställe, inte försöka ta bort det igen eller det kan orsaka ytterligare tårar. Sakta rullar bandet över tår och smidig den över problemområdet. Du kanske vill placera ytterligare tejp runt tår för ökad stabilitet.
Större lagningar

Det bästa sättet att reparera stora revor eller hål i tyget är att lappa förtältet. Köpa några extra markisväv eller vinyl från en RV leverans butik. Du kommer också behöva lite utomhus lim kvalitet lim. Detta kan också hittas på RV leverans butik. Skär en patch 02:59 inches större än hålet eller revan. Lim tyget till undersidan av markisen. Det är också viktigt att limma ner några flygigt bitar kvar från den gamla tår. Låt torka i 24 timmar innan rulla upp inne i förtältet röret igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117029.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.