Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Anvisningar för att upprätta ett Markis

Markiser ger skugga från solen och eftersom de lätt kan öppnas och stängas, de är bra för användning med en husbil. Du kan hålla markiser stängt nattetid och under körning, och snabbt öppna dem när du vill koppla av utanför RV. Markiser kan skadas av vind och regn, så att bygga upp dem kräver binda dem på plats och vinkla dem att förebygga och minska skador. Setup
p Det finns två grundläggande typer av markiser: monterade och fristående. Bifogade markiser är permanent anslutna till din RV, och kan vikas eller rullas ut när du behöver använda dem. Dessa markiser ger normalt endast overhead nyans, utan någon form av väggar. Fristående markiser obunden till husbilen, och sätts upp med stavar som ett tält. De har ibland skärmväggar bifogas.
P Om du har en bifogad markis, kan du öppna det helt enkelt släppa några låsmekanismer, sedan dra markis ut från RV eller vrida ratten på förtältet för att rulla ut. Markisen kan ha ett lås för att hålla den på plats gång har öppnats. Dessa markiser brukar komma med stolpar som kan knytas till slutet för extra stöd. Anslut ena sidan av polerna till förtältet, och den andra sidan till botten av din RV. Din RV bör ha ett utrymme för polerna som skall knytas till. Om den inte gör det, kan du sätta dem i marken, även om detta kommer att ge mindre stöd mot vinden.

Fristående markiser måste sättas upp som ett tält. Det kommer att finnas flera fällbara metall stolpar. Vik dem och trä dem genom polen öppningar i förtältet. Sedan satsa bottnar i stolpar i marken.

Du kan öka styrkan i båda typerna av markiser genom att knyta dem till din RV. Bifogade markiser brukar komma med band, men med några fristående markiser du kan behöva använda din egen lina.

Markiser ger ett visst skydd mot regn, men de är inte konstruerade för att tåla kraftiga regn. Det vanligaste sättet för regn att skada en markis är genom att förena ovanpå det. För att förhindra detta, luta de markiser så att de lutar bort från RV. Detta gör regnet att rinna av tältet.
Varning

inte ställer in dina markiser i stormar med extrema regn eller vind. Dessa kan lätt skada eller förstöra förtältet. Istället vänta ut stormen och ställa in markisen när stormen passerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117027.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.