Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar Bildskärmar RV Tank

För de flesta RV semesterfirare, är en del av njutningen av en RV förmågan att föra sina hushåll med dem när de reser. En del av bekvämligheten med att ha en RV är att kunna lagra färskvatten, avloppsvatten och gasol. RV tank monitorer som berättar RV ägare när lagringstankar är fulla eller tomma förstärka denna bekvämlighet. Installera en bildskärm RV tank är något de flesta någon RV ägare kan åstadkomma med enkla verktyg och produkter finns hemma eller RV butiker. Saker du behöver
Tank Monitor Review monteringssats Rengöring alkohol
platt huvud och Phillips skruvmejslar
Utility såg
Måttband
Märkpenna
Ficklampa

Visa fler instruktioner
1

Park RV på plan mark, dra åt parkeringsbromsen och chock däcken så att RV är en stabil och sitter på en plats utan att flytta. En del av denna installation innebär klättring under RV, så bilens stabilitet är mycket viktigt.
2

Klättra under RV. Identifiera tanken sötvatten anläggningen. Hitta tanken genom att ha en assistent hälla vatten i tanken och identifiera den med ljudet av vatten in i tanken. Rengör sidan av tanken med alkohol och låt den torka. Använd märkpenna för att markera punkterna 1/4, 1/2, 3/4 och fullt på sidan av tanken. Identifiera den svarta vattentanken, gråvatten tank och tankar LP och markera dem på samma sätt.
3

Identifiera sensorerna för färskvattentank ingår i tanken övervakning kit. Avlägsna skyddspapperet från var och en av de fyra kontaktpunkter på färskvattentank sensorn. Fäst lämpliga kontaktpunkter till 1/4, 1/2, 3/4 och full poäng på sidan av tanken. Att ansluta sensorerna till var och en av de andra tankar på samma sätt. Det kommer nu att sensorer fästa vid var och en av de fyra spillvattentank under RV.
4

Koppla kablar och bifoga kontakterna till varje kontaktpunkt. Märk varje kabel för att identifiera i vilken tank det leder.
5

Avlägsna självhäftande baksida från fjärrsensorn interface panel. Fäst denna panel till en platt läge nära spillvattentank. Rutt till sensorkablar och bifoga varje kabel till lämplig plats på baksidan av sensorn gränssnittet panelen. Varva ner den 20-fots åtta-wire kabel och anslut den till "panel 1" uttag. Använd ficklampan och rutten den åtta-ledarkabel till displaykonsol platsen.
6

Identifiera en plats på en vägg av 4 1/2 av 2 1/4 inches. Använd verktyget för att såga öppna denna rektangulärt område. Använd täckplattan och en märkpenna för att markera fyra hål för monteringsskruvar. Använd skruvdragare för att göra fyra 3/32-inch styrhål.
7

Fäst åtta-wire kabel och DC-strömkälla på baksidan av displayen modulen. Placera displaymodulen i den rektangulära utskärningen. Täck skärmmodulen med täckplåt och använd lämplig skruvmejsel för att hålla den på plats med fyra träskruvar.
8

Slå på bildskärmen och kontrollera varje tank för att se att displayen fungerar . Om någon display inte fungerar, sätt tillbaka kabeln på tanken och på baksidan av displaymodulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117024.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.